Váratlanul adta be a válási papírokat Tom Cruise

Tom Cruise házassága Nicole Kidmannel nemcsak a külvilág számára ért véget váratlanul, de a színésznőt is meglepte.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Nicole Kidman házassága olyan hirtelen ért véget, hogy a világ még hónapokig találgatta, mi lehetett a háttérben - ám a kérdésekre mindmáig nem érkezett válasz.

Véget ért a szerelem

2000. december 24-én a sztárpár még egy hatalmas partin erősítette meg házastársi esküjét, akkor ünnepelték ugyanis tizedik évfordulójukat. Majd bő egy hónappal később, egészen pontosan február ötödikén Cruise szóvivője, Pat Kingsley kiadta a következő szűkszavú és meglehetősen semmitmondó sajtóközleményt:

- Tom Cruise és Nicole Kidman közlik, hogy sajnálatos módon a különválás mellett döntöttek. Az 1990-ben házasságot kötött pár nyomatékosan hangsúlyozza egymás iránti kölcsönös nagyrabecsülését mind emberileg, mind szakmailag. Döntésük hátterében a karrierjük következtében fellépő áthidalhatatlan nehézségek állnak, melyek folyamatosan távol tartják őket egymástól; ezért a lehető legjobb megoldásként a baráti válást választották.

Az események ettől kezdve szinte illetlen gyorsasággal peregtek. Alig 48 órával az említett bejelentés után Cruise ügyvédei megjelentek Kidmannél a válási papírokkal, amit a színésznő alá is írt. Bár a színész arra célozgatott, felesége tudja, miért történt mindez, Kidman nem keltett olyan benyomást, mint aki tisztában van az okkal - sőt, mintha mind a mai napig nem igazán tudná, hogyan fajultak idáig a dolgok.

Sírás és nevetés

Első reakciójaként mindenesetre felhívta ausztrál barátait, hogy megossza velük az őt ért sokkot és megdöbbenést. Néhány nappal később pedig megérkezett nővére, Antonia Sydney-ből a gyermekeivel, és beköltözött hozzá, hogy vigaszt nyújtson neki a nehéz időszakban. Mindeközben férje a Bel Air Hotelbe vonult be kíséretével, és folytatta a Különvélemény forgatását. A közelgő válás láthatólag nem viselte meg, ekkoriban látták egy Spielberg-partin, ahol kitűnő hangulatban viccekkel szórakoztatta az egybegyűlteket.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legrosszabb azonban még hátra volt: öt héttel azután, hogy megkapta a válási papírokat, Nicole Kidman elvetélt, amit ügyvédei nyilatkozatban is megerősítettek. Ezután a színésznő teljesen összetört, nem akart többet forgatni, csak a gyerekeivel - egy fiút és egy lányt fogadtak örökbe - akarta tölteni az időt. Aztán mégis meggyőzték, hogy a show-nak folytatódnia kell.

Végül a sztárok peren kívüli egyezséget kötöttek, melynek részleteit titokban tartották, 2001. augusztus 8-án pedig hivatalosan is kimondták a válást. Abban viszont megegyeztek, gyermekeik, az 1992-es Isabella Jane, valamint a három évvel ifjabb Connor Antony felügyeletét  közösen látják el. Az akkoriban már Penélope Cruzzal randevúzgató Cruise pedig, utolsó döfésként, magánrepülőgépét átkeresztelte Sweet Nicről Sweet Bellára.

A könyvet most akciósan, mindössze 750 Ft-ért vásárolhatod meg a Saxum kiadó internetes oldalán!
A könyv részleteket közöl Iain Johnstone Tom Cruise - Színház az egész világ című könyvéből.

Az angol filmkritikus-szerző a világ egyik leghíresebb, legtöbbet emlegetett és legvitatottabb emberének különleges és lebilincselő történetét tárja az olvasók elé. Tom Cruise a Kockázatos üzlet című filmben debütált, attól kezdve – az olyan Oscar-jelölést érő szerepeken át, mint a Született július 4-én, a Jerry Maguire vagy a Magnólia, egészen az erőteljes Mission Impossible-sorozatig – életében szédítő gyorsasággal követte egyik sikerhullám a másikat.
A későbbiekben pedig magánélete is a címlapokra került, és nagyon úgy tűnik, a szcientológiai egyházhoz fűződő, teljes mellszélességgel vállalt kapcsolatából – vagy a forgószélhez hasonlatos románcából Katie Holmesszal – a rajongói és gyűlölői egyszerűen nem kaphatnak eleget.

Kiadja a Saxum kiadó.
Ára 2500 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük