Bizarr és csúf guminő lett Tiffany Holliday nyuszilányból

A playmate még nincs 30, de már úgy szétplasztikáztatta magát, hogy posztereit bátorság kitenni a falra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tiffany Holliday sokkoló fotóját látva szóhoz sem lehet jutni, mert a 27 éves playmate iszonyatosan szétműtette arcát. Megdöbbentő látni, hogy a tucatnyi plasztikáztatás milyen rombolást vitt véghez egykor természetesen bájos arcának vonalain, az pedig különösen érthetetlen, hogy miért feküdt ilyen fiatalon kés alá, amikor korából adódóan semmi szüksége sem lett volna rá.


Az persze már más tészta, hogy a Playboy magazinban évtizedek óta a hozzá hasonló szőke szilikonmacák a tuti befutók, Holliday pedig minden bizonyára nem sajnálta a pénzt arra, hogy műguminővé változtassa magát sebészeivel.

Az orvosok pedig a fotó tanúsága szerint nem spórolták ki az injekcióstűkből a szilikont és a kollagént, rondán megduzzadt ajkai már-már úgy festenek, mint két vastag kolbász.

Egész fejét tönkretették a sebészek

De a botox is óriási pusztítást végzett a fiatal hölgy arcán, a szemét szinte már ki sem tudja rendesen nyitni, orra úgy fest, mint gumiból lenne, arról nem is beszélve, hogy gömbölyű pofacsontjai csak még nevetségesebbé teszik komolynak amúgy sem nevezhető bizarr megjelenését.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

De Tiffany Holliday-nek biztosan megérte, hiszen karrierje szépen ívelt felfelé, az egykori pom-pomlányból és go-go-táncosból rövidesen a legendás Hugh Hefner egyik hivatalos szőke cicája lett, még abban az időben, amikor a főszerkesztő háremében hét szerencsés lány harcolhatott a vén kujon kegyeiért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Holliday-t természetes időközben már dobta Hefner, de mintegy négy éve dolgozik már a Playboy-nak.

Ezt is szeretjük