Kibékült a testével! Szinetár Dóra nem fél megszabadulni a ruháitól

Szinetár Dórának nincs baja a színpadi meztelenséggel, de egy magazinnak már nem vetkőzne.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évek során hazánk sztárhölgyei közül sokan levetkőztek már egy-egy férfimagazin kedvéért, ám akadnak olyanok is, akik semmi pénzért sem volnának hajlandóak ledobni magukról a ruhát egy bevállalós fotósorozat kedvéért.

Szinetár Dóra a napokban a Magellánnak adott egy interjút, amiből kiderült, hogy egy férfimagazin biztosan nem tudná rávenni arra, hogy anyaszült meztelenre vetkőzzön, egy rendező viszont igen.

"Nincs bajom a színpadi vetkőzéssel"

A 34 éves Jászai Mari-díjas színésznőnek saját bevallása szerint nincs semmi problémája a vetkőzéssel, de fontosnak tartja, hogy ha egy színésznek már vetkőznie kell, akkor annak legyen művészi funkciója.

- Alapjában véve nincs bajom a színpadi vagy a filmes vetkőzéssel. Hogyha művészileg vagy egy irodalmi mű okán annak indokolt helye van, hogy valaki levetkőzzön, akkor azt gondolom, hogy a színház vagy a film egy más közeg - nyilatkozta.

Hozzátette, hogy látott már olyan vetkőzést, ami fontos része volt az előadásnak vagy a filmnek, de találkozott olyannal is, ami számára teljesen feleslegesnek tűnt, taszította, és mint nézőt meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta.

A sejtetés hatásosabb

Szinetár Dóra nem titkolta el határozott véleményét, miszerint a teljes meztelenség ábrázolása helyett sokkal célravezetőbb módszernek tartja a sejtetést, mivel utóbbi nagyobb hatást tud kiváltani a közönségből.

Magyar musicalszínészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Az én nézői tapasztalatom az, hogy általában a sejtetés, tehát a majdnem meztelenség sokkal jobb hatással tud lenni egy nézőre, mint a teljes megmutatása egy meztelen női testnek - tette hozzá.

Bereczki Zoltán feleségének tapasztalatai szerint egyébként a színházi meztelenségnek ritkán célja a vágykeltés, sokkal inkább ezáltal próbálják érzékeltetni a kiszolgáltatottságot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A kétgyerekes sztármami hozzátette, hogy eddigi pályafutása során sosem volt még teljesen meztelen a színpadon, de nem rejtette véka alá azt sem, hogy legtöbbet bájaiból a Koldusoperában lehet látni, a Thália Színházban.

Ezt is szeretjük