Megtalálta álmai pasiját? Szabó Zsófi rajongói segítségével talált párra

Szabó Zsófit hazánk álomnőjének, Vastag Csabát pedig álompasinak szavazták egy magazin olvasói.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban csinos színésznője, Szabó Zsófi sosem titkolta, hogy jó ideje vár már az igazira, és bár több csalódás is érte, nagyon reméli, rátalál a szerelem.

Álomnő és álompasi - Zsófi és Csaba jól mutatnak egymás mellett

A gyönyörű színésznő, ha a magánéletben még nem is, a sztárvilágban már biztosan megtalálta a párját, hiszen miután megszavazták az ország álomnőjének, annak rendje és módja szerint egy álompasit is választottak mellé.

Álompasit is választottak mellé

A párválasztásra egy közelmúltbeli rendezvényen került sor, ahol a CKM és a JOY olvasói - a top száz legszexisebb nő és férfi közül - Szabó Zsófi személyében megválasztották Magyarország álomnőjét, majd párnak mellé megszavazták 2011 álompasijának az énekes Vastag Csabát.

Zsófi egyébként a Barátok közt szépségét, Balogh Edinát és a modell-divatfotós Debreczeni Zitát előzte meg, több ezer férfiolvasó voksával és bókok tucatjával lett gazdagabb.

Az álompasik mezőnyében pedig Csaba bizonyította be, hogy nemcsak az X-Faktor, hanem a férfias vonzerő is megvan benne. Az énekes Takács Nikolast és Király Viktort utasította maga mögé.

Levetkőzött a magazin kedvéért

A megtisztelő címet a nyertesek egy hatalmas partival ünnepelték meg, melyen többek közt jelen volt Ördög Nóra, Andy Vajna, Tóth Gabi, az X-Faktor felfedezettjei, a Jóban Rosszban sztárjai és a Megasztár egykori versenyzői is.

Érdekesség, hogy a szavazáson taroltak a hazai sztárok, hiszen a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára magyar kedvencek állhattak. Az álomnő- és álompasi-választásból tehát egyértelműen kiderült, hogy a magazin olvasói hazánk előadóit részesítik előnyben, egyértelműen őket tekintik példaképnek.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Először el sem hittem, hogy én lettem az álomnő, rengeteget jelent nekem ez a díj. Általában harsány és laza csajnak tartanak, de azt kevesen tudják, hogy az önbizalommal hadilábon állok. Örülök, hogy a nőiességem ekkora megerősítést kapott - mesélte el boldogan első érzéseit Szabó Zsófi.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Zsófi tehát elismerést kapott, valamint egy álompasit is maga mellé, de a díjnak ára volt. A dögös színésznőtől szexis fotósorozatot várt a CKM, aminek a csinos sztár állt elébe. A Nánási Pál által készített képeket a magazin aktuális számában láthatják a Zsófi rajongói.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük