Már nem titok! A Barátok közt Tildája Rudolf Péterre hajt

A napokban végre kiderült, hogy az Üvegtigris várva várt harmadik része milyen új női szereplőkkel bővül.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június 21-én elkezdődött az Üvegtigris várva várt harmadik részének a forgatása, és azóta folyik a találgatás, vajon a hat jól ismert balek mellett kik alakítják majd a film három női szereplőjét, Nikit, Nórát és Fannyt.

Nos, immár nem titok, az Üvegtigris 3-ban felbukkan majd Pikali Gerda a jól menő ügyvédet alakító Kamarás Iván feleségeként, emellett Fanny szerepében a Magyar Színház tehetséges művésze, Ruttkay Laura tűnik fel a vásznon.

Tilda és Lali egy pár lesznek

A női főszereplő, Niki bőrébe pedig nem más bújik, mint a Barátok köztből megismert Szabó Erika! Bár a színésznő az RTL Klub napi sorozatában többnyire visszafogottan formálta meg Tilda karakterét, az Üvegtigrisben minden báját beveti majd a cél érdekében.

Niki ugyanis egy dögös modellcsaj, aki gyönyörű és ellenállhatatlan, ugyanakkor természetes kisugárzással bír, így nem csoda, ha még a Rudolf Péter által megformált Lali szívét is rabul ejti.

Ősztől egyetemre jár

A felkérés bizonyára éppen jókor jött Szabó Erikának, hiszen mint korábban elárulta, szeptembertől a Színművészeti Egyetem hallgatója lesz, így a szerepléstől egy időre vissza kell vonulnia.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az Üvegtigris 3 forgatási munkálatai egyébként előreláthatólag augusztus elejéig tartanak majd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A trilógia harmadik, akciódús és erotikától sem mentes része december 16-ától látható a mozikban a Szuez Film forgalmazásában.
Ezt is szeretjük