Totál szétfolyik Sylvester Stallone plasztikázott arca

Titkolt plasztikai műtétjei lassan rémisztően elcsúfított anyjához teszik hasonlóvá a színészt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valakinek túl a hatodik ikszen olyan izmai vannak, mint Sylvester Stallonénak a Rocky Balboában vagy a legújabb Rambo-filmben, az már több mint gyanús. Az öregedő híresség természetellenesen felpumpált muszklijai mellett furcsán elváltozó arcvonásai is mesterséges beavatkozásról beszélnek.

Teljesen szétfolynak az arcvonásai

Az alacsony termetű Sly sosem tartozott a jóképű hollywoodi macsók közé. Nem is csoda, hogy pályafutása során nem hősszerelmeseket alakított, hanem kigyúrt akcióhősöket, John Rambo és Rocky Balboa figurájával viszont kultuszt teremtett.

A filmes szakmában dívó jó szokás szerint a színész-rendező is elhatározta, hogy nyugdíjba vonulása előtt lehúz még egy bőrt a két kultuszmoziról, és elkészítette a Rocky-széria befejező részét, valamint egy újabb Rambo-filmet.

Egyre jobban hasonlít rémmé plasztikázott anyjára

Sly az idő múlására fittyet hányva mindkettőben feszes testtel és dagadó muszklikkal jelenik meg, amikről persze ordít, hogy nem a megfeszített edzésnek, hanem a testtömegnövelőknek, szteroidoknak és egyéb csodaszereknek köszönhetően akar szétrepedni rajtuk az atlétatrikó.

De nem csak természetellenesen felpumpált izmai árulkodnak arról, hogy a sztár orvosi segítséggel próbál megfiatalodni. Klasszikusnak távolról sem nevezhető vonásai az utóbbi évek során furcsa átalakuláson mentek keresztül.

Anyja lassan már emberi formáját is elveszti a sok Botoxtól

Bár gyanúsan kevés a ránca és fényes-feszes a bőre, a híresség mostanában úgy néz ki, mint egy viaszbaba, akinek beletenyereltek a félig felolvadt arcába.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Stallonééknál úgy tűnik, a plasztikai műtétek iránti rajongás a génekben van. Gondoljunk csak a színész anyjára, Jackie Stallonéra, aki vénségére annyira szétszabatta az arcát, hogy már csak nyomokban emlékeztet emberi lényre. Remélhetőleg Sly nem róla vesz példát.

Ezt is szeretjük