Anyaként is hódít! Mélyen kivágott ruhában lépett a vörös szőnyegre Sofia Vergara

Sofia Vergara ismét egy szexi ruhában jelent meg egy gálán.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak színésznők, akikre a többség nem alakításai, sokkal inkább alakja révén emlékszik.

Kétségkívül közéjük tartozik Sofia Vergara is, aki ugyan a Modern család című sorozat egyik főszereplőnője - nálunk az HBO2 műsorán látható -, mégis bárhol jelenik meg, mindenki rögtön a ruhájáról kezd el beszélni.

Nem hazudtolja meg önmagát

Persze a bombázó 38 éves latina, aki egyébként egy 18 éves fiú édesanyja, ezt valószínűleg nem bánja, sőt, igyekszik is olyan estélyiket választani, amik ráirányítják a reflektorfényt.

Néhány héttel ezelőtt a 68. Golden Globe-gála alkalmával például egy dögös, élénkvörös színű Vera Wang ruhába bújt.

A napokban megrendezett Screen Actors Guild Awards-on pedig még egy annál is szexibb kék göncben villantotta meg nem mindennapi dekoltázsát.

- Mivel latin-amerikai vagyok, természetes, hogy nőies alakkal rendelkezem, tehát egyáltalán nem várják el tőlem, hogy véznává koplaljam magam. Sőt, azt hiszem, szívesebben veszik, ha van rajtam mit fogni - ismerte el maga a színésznő is nemrégiben az Elle rendezvényén.

Élvezni a pillanatot

Azt is elárulta, szerinte a mellei sokkal inkább illenének egy sztriptízbárba vagy valami hasonló helyre, mintsem illusztris magazinok címlapjára. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy még nála sem mindegy, miből mennyit eszik.

A 2011-es Golden Globe legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A titok a mértékletességben rejlik. Az én módszerem az, hogy a hétköznapokon megpróbálok egészségesen táplálkozni, hétvégén viszont azt eszem, amit igazán szeretek: pizzát, desszerteket, kifőtt tésztát.

De a legfontosabbnak azt tartja, hogy az ember méltósággal igyekezzen viselni a korát, valamint mindig próbálja élvezni a pillanatot. Ha pedig megkíván valami finomságot, akkor ne habozzon, egye meg bűntudat nélkül!

Ezt is szeretjük