Szexvideón hempereg Shauna Sand playmate

A nyuszilány ki van akadva, hogy piacra akarják dobni a felvételt, sokak szerint azonban az egész előre ki volt találva.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már jó ideje nem kavarta fel a kedélyeket Hollywoodban egy pikáns házi szexvideó kiszivárgása, most azonban Shauna Sand gondoskodott arról, hogy legyen miről pletykálni az álomgyárban. 

A TMZ sztárblog értesülései szerint a Vivid nevű – elsősorban hírességek amatőr pornóira szakosodott - cég október 19-én piacra dobja a 38 éves nyuszilány szexvideóját! Az pedig csak hab a tortán, hogy mindehhez Sand természetesen nem járult hozzá:

- Igen, régebben valóban készítettünk egy szexvideót a pasimmal. Sőt, ha már itt tartunk, több felvételt is rögzítettünk, de persze nem kötöttem szerződést a Vividdel, akiknek így nincs joguk kiadni azokat.

Most megpróbálok az ügyvédemen keresztül nyomást gyakorolni rájuk – nyilatkozta a szilikoncica a TMZ-nek.

A Vivid időközben már közzé is tett néhány merész jelenetet az említett házipornóból, amely sokaknak alapot ad a jogosnak tűnő találgatásokra.

Bárkinek szemet szúrhat például, hogy a képek gyanúsan jó minőségűek, és egyetlen pillanatra sem idézik fel a tipikus amatőr szexfilmek gyenge színvonalát.

Arról nem is beszélve, hogy a beállításokat megvizsgálva egyes vélemények szerint egy harmadik személy is részt vett az aktus rögzítésében, ami szintén arra utal, hogy üzleti céllal készítették a videót.

A helyzetet még egyértelműbbé teszi, hogy a közelmúltban kezdték vetíteni Sand új valósághow-ját, egy ilyen műbalhé pedig hatásos reklám lehet a műsornak.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt a véleményt osztja Sand exférjének, Lorenzo Lamasnak az egyik korábbi házasságából született lánya, Shayne Lamas is. Szerinte nevelőanyja direkt időzítette a botrányt mostanra, és sajnálatát fejezte ki három féltestvére iránt, akik az egészről egyáltalán nem tehetnek.
Ezt is szeretjük