Nem bírt magával a temetésen a zűrös Sean Penn

A dühkitöréseiről elhíresült Sean Penn bizonyos helyzetekben továbbra sem tudja fékezni indulatait.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean Penn agresszivitásával és verekedős balhéival évtizedek óta bőven szolgáltat csámcsognivalót a pletykalapoknak, és úgy tűnik, hiába múlnak az évek, a hirtelen természetű színész csak nem akar lehiggadni.

Madonna egykori férjétől valósággal rettegnek a paparazzik, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a zűrös sztár minden adandó alkalommal kifejezésre juttatja, mennyire nem kedveli a lesifotósokat.

Nem ritkák az olyan esetek sem, amikor a fizikai erőszaktól sem riad vissza, sőt, már a törvénnyel is összeütközésbe került azért, mert bántalmazott egy fotóst.

Úgy viselkedik, mint egy vadállat

A 21 gramm sztárjának talán fontolóra kellene vennie, hogy befizessen egy konfliktuskezelő tréningre, mert úgy tűnik, csak ököllel tudja érvényre juttatni akaratát.

A színész 1985-ben kötött házasságot Madonnával, amit utólag valóságos rémálomnak minősített. Alig négy évig tartó frigyük veszekedésektől és tettlegességtől volt hangos, és a rájuk irányuló médiafigyelem miatt is óriási botrányokat csapott a pár.

Főleg Sean, akinek egy alkalommal annyira elborult az agya, hogy egy paparazzit kilencedik emeleti szállodai szobájának erkélyén lógatott ki a bokájánál fogva, miután agyba-főbe verte. Ebből az esetből rendőrségi ügy is lett, az agresszív sztárt letartóztatták.

Az elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt gondolnánk, egy ilyen balhé után az ember inkább meghúzza magát, de az indulatos hírességnek továbbra sem sikerült leküzdeni a lesifotósok iránt érzett gyűlöletét.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2006-ban újabb botránnyal hívta fel magára a figyelmet a sztár, aki rejtélyes körülmények között – valószínűleg kábítószer okozta szívproblémák miatt − fiatalon elhunyt öccse temetésén támadt rá ismét egy paparazzira, mert az megzavarta a privát ceremóniát.

Ezt is szeretjük