Brutális botrányba keveredett a vad Sean Penn

A világhírű színészt ebéd közben zavarta meg egy lesifotós, akit a sztár ezt követően durván összerugdosott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean Penn hírhedt heves vérmérsékletéről, ami miatt nem egy alkalommal bajba került már. Azt hihettük, hogy a rettegett lesifotósverő hírében álló sztár ötvenedik éve felé közeledve már lehiggadt, ám ez a legfrissebb hírek szerint nagy tévedés volt.

 

Az amerikai színész ugyanis október 2-án brutálisan rátámadt egy paparazzóra, aki azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Jordan Dawes a Los Angeles-i Brentwood Country Mart épülete közelében került összetűzésbe Penn-nel, aki éppen arrafelé ebédelt.

A helyszínen készült megdöbbentő fényképen jól látható, hogy a kétszeres Oscar-díjas színész egyáltalán nem fogta vissza magát.

Ezt támasztja alá a szemtanúk beszámolója is, akik szerint a sztár többször is megrúgta és megütötte Dawest.

Sean Penn szóvivője nem kommentálta az incidenst, ám érdemes felidézni a színész karrierjének egyik legnagyobb, a mostanihoz hasonló botrányát.

Ugyanis a Milk és a Titokzatos folyó sztárját egy paparazzo bántalmazása miatt 1987-ben hatvan nap börtönbüntetésre ítélték, amelyből végül csak 33 napot ült le.

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint Penn, miután felfedezte a hotelszobájában bujkáló idegent, szó nélkül kilógatta a lábánál fogva a kilencedik emeleti erkélyről.

Sean Penn élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Elképzelhető, hogy a mostani eset miatt megint meggyűlik a baja a hatóságokkal a népszerű színésznek, aki idén nyáron azt nyilatkozta, hogy meghatározatlan időre visszavonul a filmezéstől, mivel rendbe akarja hozni megromlott házasságát Robin Wrighttal.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ennek ellenére augusztusban felesége beadta a válópert, hangsúlyozva, hogy nem áll szándékában kibékülni férjével.
Ezt is szeretjük