Smink és retus nélkül is bombázó Scarlett Johansson

Meglepő fotók

A legújabb címlapfotóján hétköznapi és valódi arcát mutatja a gyönyörű sztár.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A francia Elle magazin készítői idén áprilisban szó szerint sokkolták a divatvilágot azzal a húzásukkal, amikor akkori számukban világhírű sztárhölgyeket szerepeltettek – ám korántsem a megszokott módon.

Se smink, se retus

A bátor szerkesztők ugyanis a bevett szokással szemben meglepően valóságos és őszinte fotókat közöltek többek között Eva Herzigováról, Monica Bellucciról, Sophie Marceau-ról és Charlotte Ramplingról.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy a magazin olvasói ezeket a bombázókat egyedülálló módon smink és retusálás nélkül vehették szemügyre!

Hiába a nagy felzúdulás, a merész szerkesztők nem szakítottak úttörő kampányukkal, és a júniusi szám borítóján ezúttal Scarlett Johanssont mutatták be szintén 100%-osan természetes és hétköznapi valójában.

A 24 éves amerikai színésznőnek ezen túl azonban barna színű frizurájával is sikerült meglepnie rajongóit.

A természetesség ereje

A gyönyörű bombázóról készült fotókat látva pedig örömmel veheti tudomásul bárki, hogy Johansson szépségápolási szerek nélkül is elbűvölően fest.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez nem is olyan meglepő, hiszen az agyonretusált és agyonsminkelt sztárok fotóinak hamisságával ellentétben a természetességben rejlő valódi báj és hétköznapi szépség sokkal nagyobb vonzerővel bír.

A szerkesztők ráadásul olyan további hölgyek retusálatlan és smink nélküli fotóit tevezik megjelentetni, mint Jennifer Lopez, Halle Berry, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker vagy Jessica Alba.

Ezt is szeretjük