Nem korai? 3 hónap után titokban költözött össze az ismert sztárpár

Scarlett Johansson és Sean Penn egyelőre tagadják állítólagos románcukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta lázban tartja az egész világot Scarlett Johansson és Sean Penn állítólagos románca, ami a beszámolók szerint idén januárban kezdődött, ám ennek ellenére hivatalosan mindezt egyikük sem erősítette meg a mai napig.

Kapcsolatuk mindenesetre szárnyal: a 26 éves amerikai színésznő a US Weekly magazin értesülései szerint  alig három hónappal az összegabalyodásuk után állítólag összeköltözött az 50 éves szívtipróval!

Beköltözött malibui otthonába

A fejleményekről egy bennfentes tájékoztatta a lapot, aki tudni véli, hogy Scarlett Johansson néhány hete maga mögött hagyta a szállodákat, és befészkelte magát Sean Penn közel négymilliós malibui otthonába!

Ám viszonyukat hiába próbálják minden erejükkel titokban tartani, hiszen felettébb gyanús az álomgyárban, ha két hírességet sülve-főve együtt látnak.

Egy-két ilyen titokzatos felbukkanás Los Angelesben vagy éppen Mexikóban, és máris futótűzként terjed el a pletyka a showbiznisz világában, miszerint egy párt alkotnak. Persze tegyük hozzá, hogy sokakat azért alaptalanul boronálnak össze.

Tagadta, hogy terhes lenne

A jelek szerint Scarlett Johansson és Sean Penn esetében mégis lehet valami valóságalapja a szerelmükről szóló híreknek, de vajon ha két sztár együtt kocog reggelente, az azt is jelenti, hogy az éjszakákat egy ágyban töltik?

A legdögösebb sztárok vörös ruhában

Nézegess képeket!

Elolvasom

Április elején fotózták le ugyanis őket Malibuban joggingolás közben, a fényképeken pedig gyanúsan gömbölyödött a szőke bombázó hasa, ezért aztán sokan arra gyanakodtak, hogy talán már teherbe is esett a világhírű színésznő.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Scarlett nem terhes, csak edzés közben félrecsúszott a pólója, és ez vezette félre a közvéleményt - cáfolta rögtön a hírt szóvivője, majd hozzátette, hogy Johansson legújabb, The Avengers című filmje miatt edz már hónapok óta folyamatosan.

Ezt is szeretjük