Ritka fotók! Lencsevégre kapták Sarah Jessica Parker tündéri ikerlányait

Sarah Jessica Parker lubickol az anyaszerepben, egyelőre nem is vágyik vissza a képernyőre.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mostanában mázlijuk van a lesifotósoknak: Sarah Jessica Parker legutóbb a gyerekorvostól jövet futott a karjaikba, és vele voltak bűbájos ikerlányai, Tabitha és Marion is, akik idén júniusban lettek egyévesek.

Utána pedig a játszótéren való bolondozás közben kapták lencsevégre a tündéri szöszke picurokat a kíváncsi fényképészek.

Lesifotó mehet, családi pózolás nem

Legutóbb talán akkor láthattuk az ikreket, amikor a sztárpár exkluzív babafotót jelentetett meg róluk a People magazinban.

Sarah Jessica azóta nem pózolt lányaival egyetlen fotósorozathoz sem, úgy tűnik, jobban szeret átlagos anyukaként elvegyülni a New York-i forgatagban.

A lesben álló paparazzókat persze nehéz kijátszani, nekik köszönhetően viszont láthatjuk, milyen imádnivaló és kiegyensúlyozott szépségekké cseperedtek a lányok, hiszen még a doktor bácsi kötelező szekatúráját is meglepő nyugalommal tűrték.

Minden idejét a családjának szenteli

Tény, hogy a színésznő mostanában minden energiáját a férjére, a kicsikre, valamint nyolcéves fiára, Jamesre fordítja.

A kötelező puccparádékat leszámítva szinte csak a játszótérre jár el, a Szex és New York 2 bemutatója óta még szerepet se vállalt, de így is boldog.

A legismertebb női szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Imádok a családommal lenni, bevásárolni, megfőzni az ebédet, kicserélni az ikrek pelusát, lefektetni őket, elindítani az iskolába a fiamat, uzsonnát csomagolni neki. Gondoskodni róluk és a férjemről boldoggá tesz - áradozott Parker a Parade magazinnak.

A Szex és New York sztárja és férje, Matthew Broderick ikerlányait egyébként béranya hozta világra tavaly nyáron, miután a színésznő hosszú évekig hiába próbálkozott a teherbeeséssel.

Ezt is szeretjük