Íme, ezt a cuki babát fogadta örökbe Sandra Bullock

Tündéri fotóval

Sandra Bullock az Oscar-gála után jelentette volna be az örömhírt, ha ki nem derül, hogy férje megcsalta.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock számára a 2010-es év egyaránt tartogatott hihetetlen örömöt és pokoli fájdalmat. Kezdődött az egész azzal, hogy sokak meglepetésére márciusban élete első Oscar-jelölését aranyszoborra válthatta a The Blind Side című drámában látható alakítása révén.

A boldogság azonban nem tartott sokáig, néhány nappal később ugyanis több hölgy is jelezte, hogy viszonya volt a 45 éves amerikai színésznő férjével, Jesse Jamesszel - Bullock pedig azonnal lemondta európai meghívásait előre nem látható személyes okokra hivatkozva.

Beadta a válópert

Március 18-án James nyilvánosan arra kérte feleségét és korábbi házasságaiból született gyermekeit, hogy idővel bocsássanak meg neki a megaláztatásért és fájdalomért, amit hűtlenségével okozott. Sandra Bullock azonban könyörtelenül beadta a válókeresetet.

A napokban pedig arra derült fény, hogy Sandra Bullock és Jesse James idén januárban örökbe fogadott egy New Orleansban született csöppséget. A jogi procedúrát a People magazin értesülései szerint négy évvel ezelőtt kezdték el, az örömhírt pedig az Oscar-gála után jelentették volna be, ha fény nem derül arra, hogy Jesse James többször is megcsalta feleségét.

Nagyon örül a kisbabának

A zabálnivaló három és fél hónapos babáról - aki a Louis Bardo Bullock nevet kapta - készült első fotót a People magazin közölte a címlapján, amint a színésznő boldogan és büszkén mosolyogva emeli a magasba. A korábbi tervekkel ellentétben a válás miatt természetesen Bullock immáron egyedülállóként lett a kisgyermek nevelőanyja.

Sandra Bullock, a bájosan szexi szomszédlány

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sandra Bullock és Jesse James 2005. július 16-án házasodtak össze, Sandra pedig sajátjaiként tekintett James három gyermekére.

James mellesleg azóta már megjárta az elvonót, ahol a hírek szerint szexfüggőség miatt kezelték.

Ezt is szeretjük