Fotó! Sandra Bullockot ezzel a nővel csalta meg a férje

Érdemes volt?

Sandra Bullock alighogy megkapta az Oscart, megtudta, hogy férje 11 hónapig egy másik nő szeretője volt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hollywoodi babona szerint szerencsétlenek lesznek a magánéletben azok a sztárok, akiket a legjobb színésznő kategóriában Oscarral jutalmaznak. Mintha a szakmai siker és a privát boldogság nem férhetne meg egymással, ha az aranyszobrocska beférkőzik egy tehetséges hölgy életébe.

Az állítólagos szerető, Michelle McGee

Természetesen embere válogatja, ki mennyit hisz el az ilyesfajta hiedelmekből - ám tény, hogy az Oscar-ceremónia után nem sokkal két sikeres szépségről is kiderült, romokban a házassága.

Az Oscar-átok áldozatai

Kate Winslet, akit tavaly jutalmaztak A felolvasóban nyújtott alakításáért, hét év után válik Sam Mendestől. Most pedig a frissen díjazott Sandra Bullock párja, Jesse James keveredett hűtlenségi botrányba.

Először csak arról értesültünk, hogy a bájos színésznő „előre nem látott események miatt” váratlanul lemondta londoni útját, így nem tudott személyesen jelen lenni új filmje, a The Blind Side premierjén.

Aztán hamarosan robbant a bomba - egy Michelle McGee nevezetű tetkómodell interjút adott az In Touch magazinnak, ahol részletesen elmesélte, 11 hónapig Bullock férjének, Jesse Jamesnek volt a szeretője!

Tetkómodellel csalta meg

Bár az érintett sztárpár nem reagált rögtön a rágalmakra, már az gyanús volt, hogy James megszüntette Twitter-oldalát, Bullock pedig elhagyta közös otthonukat.

Ezután adott ki egy nyilatkozatot a csalfa férj, melyben azt állítja, hogy a tetkómodell 90 százalékban valótlant állít. Ugyanakkor bocsánatot is kért feleségétől és kislányától, mert úgy érzi, a kialakult helyzetért csak és kizárólag ő a felelős.

Sandra Bullock, a bájosan szexi szomszédlány

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hölgy - aki ráadásul kétgyermekes anya - mindenesetre ragaszkodik állításához. Sőt, munkaadója, Danielle Dee Mandrano, aki egy korhatáros weboldalt üzemeltet, és akinél McGee-nek is van videochat-elérése, szintén alátámasztja a verzióját. Állítólag James egyszer azt is mondta neki, csak a publicitás miatt vette el Bullockot, nem szerelemből.

Hogy mi lesz az ügy folytatása, egyelőre nem tudni. Ám ha Sandra Bullock babonás, akkor biztosan megfordult már a fejében, hogy talán mégsem kellett volna megnyerni azt az Oscart.
Ezt is szeretjük