Így néz ki most a dúskeblű Samantha Fox

A modellből lett popénekesnő, Samantha Fox kevés hangot, de annál nagyobb melleket mutatott a nyolcvanas években.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan ki ne emlékezne arra a bögyös-faros Samantha Foxra, aki olyan kis pajzánul csicseregte az emberek fülébe, hogy Touch me, azaz Érints meg?


A dúskeblű brit minibombázó már kisgyerekként belekóstolt mind a színészetbe, mint az éneklésbe, ám mindezt parkolópályára állította, amikor elkezdett modellkedni – édesanyja közreműködésével.

Ambíciózus anyukája ugyanis 1983-ban, 17 éves korában fehérneműben lefotózta, majd a képeket elküldte a Sunday People magazin által meghirdetett amatőr modellversenyre.

És ahogy az már lenni szokott, Fox kisasszony előkelő helyen végzett, melynek következtében nyomtatásban is viszontláthatta a fotókat.

Majd hamarosan a legnagyobb brit bulvárlap, a Sun szerkesztőségébe hívták, hogy próbafotókat készítsenek vele újságjuk glamúrmodelleket bemutató harmadik oldalára, a Page 3-ra.

Csak felöltözve!

A képek aztán még az évben meg is jelentek, a mosolygós, telt idomú, természetes mellű leányzót pedig egyenesen imádták az olvasók.
Samantha Fox keblei szinte nemzeti intézménnyé nőtték ki magukat, nem csoda, ha a modell 250 ezer fontra biztosította buja idomait.

A nyolcvanas évek derekán igazi szexszimbólumként tekintettek az ifjú szőkeségre, akit három egymást követő évben a Legjobb Page 3 modellé választottak. Számos pucér fotó után – bár szemtől szembe alig készült vele felvétel – végül húszévesen vonult vissza a meztelenkedéstől, bár a Sun némelyik nevesebb évfordulóján még rá tudták venni egy kis pajzán nosztalgiázásra.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezután kezdett dolgozni popkarrierjén, 1986-88 között három albumot jelentetett meg. Bár hangja némi kívánnivalót hagyott maga után, a Samantha Fox jelenség mégis sikerre vitte a lemezeket, olyan dalocskákkal, mint a már említett Touch Me vagy az I Only Wanna Be With You.Ugyan elmúltak azok az idők, amikor rajongók hada hallgatta zenéjét, ő azóta is próbálkozik visszatérni a popéletbe. Ami a magánéletét illeti, a férfiakkal nem volt túl nagy szerencséje, talán ez is oka lehet annak, amiért egy nőt választott végül élete társául - ennek ellenére nem tartja magát leszbikusnak a most 42 éves sztár.
Ezt is szeretjük