Szakítás után titkos esküvőt tartott Salma Hayek

Mindenki azt hitte, a szerelmük a múlté, ám Valentin napján bebizonyították ennek ellenkezőjét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fene sem bírja kiismerni a hírességeket! Tavaly nyáron még arról szólt a fáma, hogy Salma Hayek és üzletember kedvese, Francois-Henri Pinault szakítottak, holott nem sokkal előtte jegyezték el egymást.

A hír annál is fájóbb volt a mexikói származású színésznő rajongóinak, mivel a férfitől született 2007 szeptemberében kislánya, a ma már 17 hónapos Valentina is.

Persze érthető volt az indok, miszerint többezer kilométer távolságból képtelenek fenntartani a kapcsolatot – Pinault ugyanis Párizsban él, míg Hayek ideje nagy részében Los Angelesben forgat.

Bálint-napi örömharangok

Ám a szemfülesek azért bizonyára gyanakodtak, vajon miért éppen Valentina névre keresztelték szerelmük gyümölcsét, és hogy miért beszél még hónapokkal a szakításuk után is Hayek arról, mennyit gondol milliárdos lovagjára, amikor éppen csókjelenetet forgat.

Aztán most kiderült a turpisság: a párocska ugyanis nem sok időt töltött külön, de nem ám! És nemcsak hogy újra összejöttek, de éppen Valentin-napkor – ami köztudottan a szerelmesek napja, no és persze közös leányuk neve napja is egyben – össze is kötötték életüket egy titkos párizsi ceremónia keretén belül.

Sztárok a Szűz jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
A 42 éves színésznő és négy évvel idősebb párja a Pinault család birtokában lévő városházán mondta ki a boldogító igent, majd örömüket megosztották a sajtó képviselőivel is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Arról azért nem szól a fáma, hogy ezentúl hogyan győzik le a köztük lévő távolságot, főleg mivel a férfi tudvalevőleg nagy munkamániás hírében áll, így nap mint nap 12 órákat dolgozik. Vagy erre is van valami titkos módszerük?
Ezt is szeretjük