Nem zavarták a lesifotósok! Salma Hayek 44 évesen is a strand bombázója

Salma Hayek a családjával múlatta az időt egy karib-tengeri szigeten.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Negyven fölött a nők többsége nem szívesen vetkőzik bikinire - különösen nem egy nyitott strandon, ahol sokak előtt kell mutatkozniuk.

Salma Hayek azonban a jelek szerint nem csinál ügyet az egészből: ha történetesen fürdőzni támad kedve, akkor bizony felveszi még a legrikítóbb piros bikinijét is.

Még mindig remekül néz ki

Persze neki könnyű, hiszen hiába tölti be idén ősszel a 45. életévét, alakján egyáltalán nem látszik az idő múlása - mint ahogy az sem, hogy időközben egy bájos kislánynak is életet adott 2007-ben.

Minderről bárki meggyőződhet, aki megnézi a mexikói színésznő legfrissebb lesifotóit, melyeket a karib-tengeri Saint Barthelemy szigetén készítettek róla a paparazzók.

A sztár láthatóan remekül érezte magát lánykája, Valentina társaságában, akivel még a hullámzó habok közé is bemerészkedtek.

Amikor pedig megunták a pancsolást, akkor a parton ejtőztek: míg a mami megpróbált kikapcsolni egy kicsit a melengető napfényben, addig a kis lurkó homokvárat épített a közelében.

Rajzfilmhang lesz belőle

Persze nem sokáig tart a vakáció, hiszen Hayeket máris Hollywoodba szólítják teendői: egyebek közt egy kiscica szinkronhangjaként fog felbukkanni a Shrek Csizmás Pandúrjának önálló mesefilmjében, mely előreláthatóan 2011 karácsonya előtt jelenik meg.

Sztárok a Szűz jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emellett pedig hamarosan elkezdődnek a The Driver című dráma forgatási munkálatai is, melyben szintén szerepet kapott.

A karrierjére tehát igazán nem panaszkodhat, hiszen folyamatosan bombázzák ajánlatokkal: Salma Hayek azon kevés latin-amerikai színésznő közé tartozik, akinek bérelt helye van Hollywoodban.

- Nagyon, nagyon szerencsésnek tartom magam. Eleinte ugyan sok gonddal küszködtem az akcentusom miatt, de a filmesek az eltelt húsz év alatt hozzászoktak, és remek szerepeket ajánlanak - mesélte nemrégiben.

Ezt is szeretjük