Rudolf Péter: Rengeteget kapok és tanulok a feleségemtől

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter nem csupán a magánéletben alkotnak egy párt, gyakran dolgoznak együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rudolf Péter hazánk egyik legnépszerűbb színművésze, aki nemrég a 2011-es Story Ötcsillag Díjátadó Gálán átvehette a legjobb színésznek járó díjat. Az 51 éves sztár a színpadon, a filmvásznon és szinkronosként egyaránt évtizedek óta bizonyítja tehetségét, de rendezőként szintén kipróbálta már magát.

Rudolf Péter a Pletykafészek című darabban

A többség elsősorban olyan közönségsikerekből ismeri, mint az Üvegtigris vagy a Beugró, a színházba járók pedig az Új Színház, a Thália és a Centrál Színház színpadán láthatják.

Együtt a színpadon

Utóbbiban február 18-án este kerül bemutatásra a Pletykafészek című komédia, melyben többek között Liptai Claudia, Básti Juli, valamint a színész felesége, Nagy-Kálózy Eszter lesznek a partnerei.

Nem ez az első alkalom, hogy a színész házaspár egy darabban játszik, ám Rudolf Péter a Feminának elárulta, mégsem a munka hozta őket össze.

Kiderült ugyanis, hogy már tíz éve egy párt alkottak, amikor Vámos Miklós ötlete alapján először színpadra léptek együtt az És Rómeó és Júlia című kétszereplős darabban. Azóta viszont rengetegszer bizonyították, a közös munka és a magánélet egyáltalán nem zárja ki egymást.

Öröm a közös munka

- Nyilván kerülnénk ezeket a helyzeteket, ha nem lenne jó együtt dolgozni, ám szerencsére örömünket leljük benne. Nem mondom, hogy ez mindig zökkenőmentes, hiszen elég megszállott ő is és a magam módján én is, gyakran megvívjuk a csatáinkat egy-egy ügy kapcsán, de úgy gondolom, ez így működik jól - vallotta a Jászai Mari-díjas színész.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt is őszintén elmondta, hogy még szakmai féltékenység sem keserítette meg soha a közös munkát. Ez szerinte elsősorban annak is köszönhető, hogy náluk szerencsére mindig úgy alakult, ha lett is volna bennük valamiféle keserűség a másik sikereit látva, azt sosem hagyták a felszínre törni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Én tisztelem azt, ahogy a feleségem játszik, és nagyon büszke vagyok, ha vele együtt játszhatom. Rengeteget kapok és tanulok tőle - bármilyen furcsán hangozhat ez egy idősödő színész szájából - ismerte el Rudolf Péter a Feminának.

Fotó: Femina

Ezt is szeretjük