Lebukott! Rosie O’Donnell jó ideje küzd alkoholizmusával

Rosie O’Donnellt saját fia figyelmeztette, hogy most már itt az ideje abbahagyni a részegeskedést!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik képtelenek együtt élni a hírnévvel és a sikerrel, és ezért gyakran a pohár után nyúlnak. A legendás brit színészek, Richard Harris és Oliver Reed például közismerten végigvedelték egész pályafutásukat, amiben persze közrejátszhatott szorongó lelkületük is.

Mások pedig azért lesznek alkoholisták, mert képtelenek feldolgozni, hogy elfeledte őket az álomgyár. 

David Hasselhoffot néhány napja például megint holtrészegen, piától vöröslő fejjel kapták le Londonban.

Esténként alaposan betintázott

Múlt héten pedig egy újabb híresség megdöbbentő alkoholgondjairól érkeztek aggasztó hírek. A népszerű amerikai színésznő, Rosie O’Donnell figyelmét saját fia hívta fel arra, hogy túl sokat iszik.

A teltebb idomokkal megáldott sztárhölgy ugyanis rendszeresen legurított nem kevés üveg sört munka után esténként, amit Parker fia egy idő után képtelen volt tolerálni.

Tyra Banks talkshow-jában O’Donnell aztán őszintén vallotta be, hogy miken ment keresztül az elmúlt hónapokban. Amikor fia kíméletlenül szembesítette elhatalmasodó alkoholfüggőségével, úgy határozott, hogy azonnal leteszi a poharat.

Évtizedekkel korábban egyszer már jócskán meggyűlt a baja a piával, emiatt aztán 22 éves korában nyolc évre teljesen felfüggesztette az italozást.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Habár a színésznő nem tartja magát alkoholistának, azt mégis beismerte, hogy ha egyedül nem lesz képes úrrá lenni függőségén, akkor fia tanácsát megfogadva bátran részt vesz majd az anonim alkoholisták terápiás gyűlésein.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár erre talán nem kerül sor, saját bevallása szerint ugyanis tavaly december elseje óta egy cseppet sem gurított le a torkán.

Ezt is szeretjük