Az apjára ütött! Jóképű sráccá érett Robert Downey Jr. 17 éves fia

Robert Downey Jr. le sem tagadhatná csemetéjét, összes szexepilje visszaköszön fia vonásaiban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó látni, amikor egy apa és a fia közösen múlatják az időt, hát még, ha egy olyan jóképű színészről van szó, mint Robert Downey Jr.

A Sherlock Holmes sztárja és jóképű kamasszá cseperedett fia, Indio a kép tanúsága szerint éppen a Lakers kosármeccsét izgulta végig közösen. Ráadásul nem először, hiszen a szexis színész és csemetéje gyakran szerveznek közös apa-fia programot.

Mióta tiszta, igyekszik jó apa lenni

A helyes sztárcsemete egyébként még a színész korábbi, Deborah Falconer színésznővel kötött házasságából született. A sztárpár kapcsolata kilenc év után futott zátonyra Downey alkoholproblémái és egyéb zűrjei miatt.

Mivel a válást követően Indio az édesanyjához került, a színész csak a rehabilitáció után tudott újra részt vállalni a fia életében, de úgy tűnik, sikerült pótolnia a kiesett éveket.

Sűrűn látni őket együtt, sőt, a helyes tini sztárapukája új feleségével, a producer Susan Levinnel is jól kijön.

Nagyon szeretne egy kislányt is

A rosszfiúból felelős családapává vált színész azt is elárulta, hogy feleségével újabban a gyermekvállaláson törik a fejüket, ő például szívesen összehozna egy hugicát a nagyfiú mellé.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

– Egy kislánynak különösen örülnék. Igazából nem szeretnék versenytársat Indio mellé. Nem akarom, hogy azt érezze, a másik fiam nagyobb szerepet tölt be az életemben - elmélkedett a sármos színész a Playboynak adott interjújában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A cseppet sem szégyenlős sztár annyira készül a kislányra, hogy még viccelődött is egy sort a különböző szerelmi praktikákon, melyek állítólag lánygyermek megfoganását segítik elő.

Downey egyébként annyira komolyan gondolja a babaprojektet, hogy a Sherlock Holmes 2-n kívül csak két produkcióra mondott igent: a Vasember 3 és a The Avengers című mozira.

Ezt is szeretjük