Megmutatta botsáska lábait a csontsovány Renée Zellweger

Ahogy egyre népszerűbb lesz, úgy fogy el egyre jobban a világhírű szőke színésznő.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Renee Zellweger az utóbbi időkben mintha botsáska-szerepre készülődne - a filmjei miatt hol meghízó, hol lefogyó hollywoodi díva egyre szörnyebben fest, valósággal csont és bőr.

A Berlinálén mindenkit sokkolt vézna alakjával

Bár sokan aggódnak egészségéért, a negyvenéves színésznő állítja, hogy ilyen vékonyan érzi jól magát - már amikor éppen elégedett. Merthogy nemcsak a kinézetével vannak gondok: korábban ugyanis bevallotta, mennyire pocsék sztárnak tartja magát.

Akkor jött rá erre, amikor a George Clooney-val forgatott Bőrfejek promotálása végett tavaly sok felkérést kapott talkshowkban való megjelenésre. A színésznő ugyan elfogadta ezeket, hiszen tudta, hogy kötelessége a megjelenő film népszerűvé tétele, de ugyanakkor utálja az ilyen jellegű pofaviziteket.

Nincs megelégedve önmagával

A másik ok, ami miatt rossz színésznek tartja magát az egykori Bridget Jones karakter, mert csak turkál a szerepajánlatok között, de nem nagyon füllik a foga hozzájuk. Nem vállal el ugyanis olyan karaktereket, melyekben hasonlóságot fedez fel a saját természetéből, hiszen ettől úgy érzi, hogy sebezhetővé válik.

Ha olyan szerepet kell játszania, amilyen ő maga, akkor nem érzi magát biztonságban, hiszen az már nem játék, és azt az érzést kelti benne, hogy saját legbensőbb lényét teregeti ki a filmvásznon.

A harmadik indok, ami miatt úgy érzi, hogy nem neki való a színészi pálya, az az, hogy szabadidejét soha nem partikon és hivatalos rendezvényeken tölti, hanem barátok közt, elbújva a nagy nyilvánosság elöl.

Hírességek a Bika jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem törekszik arra, hogy a lesifotósok megtalálják, és belemásszanak az életébe, és úgy érzi, pont emiatt nem annyira népszerű, mint pályatársai, akik szívesen nyilatkoznak bármikor a magánéletükről.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Így aztán Renée ugyan visszavonultan éli társadalmi életét, de ő ettől jól érzi magát - a rajongók nevében pedig állíthatjuk, hogy színészi tehetségéből ez a típusú hozzáállás semmit nem vesz el.

Ezt is szeretjük