Kivirult a házasságtól! Reese Witherspoon anyaként is igazán szexi

Reese Witherspoon szexis ruhában hódított új filmje ausztráliai premierjén, kollégáját is elbűvölte.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Doktor Szöszi sztárja, Reese Witherspoon az elmúlt években kislányos szőkeségből szexis nővé érett, ami az öltözködésében és viselkedésében is megnyilvánul.

A 35 éves színésznő két gyerek után is irigylésre méltóan jól néz ki, valószínű, hogy a szerelem és a friss házasság az, ami ennyit lendített a szöszi sztármami önbizalmán.

Szexisebbé és merészebbé tette a szerelem

A fotók tanúsága szerint ugyanis úgy tűnik, Reese újra jól érzi magát a bőrében, hiszen egyre dögösebb és kihívóbb ruhákat választ mostanában.

A Vizet az elefántnak című kosztümös drámája ausztráliai bemutatóján például a színésznő egy merész dekoltázsú, pánt nélküli, szexis Zac Posen koktélruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Nem is nagyon fotóztak mást rajta kívül mást, pedig a premieren a kócos szépfiú, Robert Pattinson is megjelent.

A kétgyerekes színésznő tavaly februárban kezdett randizni Jim Tothtal, akinek idén márciusban ki is mondta a boldogító igent.

- Rájöttem, hogy remek dolog olyasvalakit találni, aki érti a munkámat, de nem azt csinálja, amit én. Jim nagyszerű fickó, igazán csodálatos! - áradozott a sztár újdonsült férjéről, aki valóban nem színész, de hollywoodi sztárok ügynökeként jól ismeri a showbiznisz világát.

Sztárok királykékben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük