A szerelem teszi? Elbűvölően festett Cannes-ban az ismert színésznő

Rachel McAdams elsőként érkezett a filmfesztiválra, Woody Allen oldalán.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams szinte elsőként érkezett Cannes-ba, legújabb filmje, a Midnight in Paris premierjére.

A 32 éves kanadai szépség hófehér Maxime Simoens koktélruhában lépett a fesztivál vörös szőnyegére, illusztris filmbéli partnerei gyűrűjében.

A forgatáson talált rá a szerelem

A Woody Allen rendezte film egyébként jó kritikát kapott, ami nem is csoda, hiszen olyan színészgárdával büszkélkedhet, mint a francia szépség, Léa Seydoux, A zongorista Oscar-díjas sztárja, Adrien Brody, a jóképű Owen Wilson vagy a walesi színész, Michael Sheen.

A főszereplő színésznő csodásan festett különleges, virágokkal díszített ruhában, de a szőkeség nem csak a premier és a jó társaság miatt sugárzott a boldogságtól.

Rachel ugyanis nemcsak a szerepet, a szerelmet is a filmnek köszönheti - ennek forgatásán jött ugyanis össze kollégájával, Michael Sheenel.

- Ahogy öregszel, rájössz, hogy mindenki romantikus kapcsolatra vágyik, és egy nap azon kapod magad, hogy azon elmélkedsz, vajon te megtalálod-e. Nehéz rálelni az igazira. Már maga a felismerés is elemi erővel hatott rám - vallotta be az amerikai Elle júniusi számában a bájos színésznő.

Közel az eljegyzés?

A szépséges Rachel és kedvese között hamar komolyra fordultak a dolgok, annak ellenére, hogy a színésznőt nagyon megviselte a Ryan Goslinggal való szakítás. Azt beszélték, a tehetséges szépfiú még nem állt készen a házasságra, ez vezetett kettejük elhidegüléséhez.

A legdögösebb sztárok vörös ruhában

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami pedig Rachel új választottját illeti, ő is túl van már egy kapcsolaton, sőt, Kate Beckinsale színésznőtől egy kislánya is született, Lily. Mindenesetre kettejük kapcsolata több futó románcnál, hiszen a bennfentesek már eljegyzésről pusmognak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A spanyol-amerikai koprodukcióban készült romantikus drámát várhatóan nálunk is bemutatják az év második felében, de addig is lesz néznivalója Rachel McAdams rajongóinak, hiszen a színésznő korábbi filmjét, az Ébredj velünk! című komédiát még javában játsszák a mozik.

Ezt is szeretjük