Victoria Beckham egyre nyeszlettebb

Vékonyabb nem is lehetne

A jelenleg Amerikában feltűnősködő Victoria Beckham kinézete egyre riasztóbb.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham állítása szerint remekül alkalmazkodott Los Angeles napsütötte világához, de azért a fotóin ez cseppet sem látszik, sőt.


Ismeretes, hogy a Beckham házaspár 2007 júliusában áttette székhelyét az amerikai nagyvárosba, merthogy David Beckham leszerződött az LA Galaxy csapatával.

Az énekesnőként kevésbé, ám stílusikonként annál inkább népszerű Victoria a tengerentúlon is hamar megtalálta azokat, akik révén bekerülhetett a hollywoodi körforgásba. Így aztán többek között összeismerkedett Katie Holmes-szal és Eva Longoriával is, akikkel aztán együtt töltötték unalmas kis idejüket.

Amerika tényleg jót tett neki?

Bő egy év alatt Beckham asszony tökéletesen asszimilálódott az ottani élethez, sőt, még a shoppingolással is felhagyott, és inkább sportolni kezdett.

- Hat és fél kilométert futok minden nap, ettől energikusnak és egészségesnek érzem magam. Errefelé nagyon jó kis edzőtermek vannak, és igazán élvezem az egészet, sokkal jobb a közérzetem is – áradozott, miközben új parfümjét, a Signature-t népszerűsítette.

Azt is hozzátette, a futáshoz nem kell semmi más, csak valami dögös zene az iPodjára és szuper edzőcipők, a többi megy magától. A sportolás mellett arról is mesélt, hogy már nem sanyargatja a testét fogyókúrával, hanem szénhidrátban dús reggelit eszik, és napközben is ügyel a helyes étkezésre, életmódváltása pedig remek hatással van a kedvére is. - Állítom, hogy tökéletesen boldognak érzem magam – zárta mondandóját. Nos, ki tudja, csupán reklámszövegnek szánta-e, amit mondott, mindenesetre némi kételyt ébreszt az emberben, ha megnézi a legutóbbi fotókat.

15 sztár a Tigris jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
A képek Düsseldorfban készültek, és Victoria éppen a saját farmermárkáját, a dvb-t népszerűsíti rajtuk – ám a figyelmet inkább az ragadja meg, hogy a 34 éves híresség mennyire valószínűtlenül vézna.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nyoma sincs könnyedségnek, sehol egy kacér kis zsírpárna – és még csak nem is mosolyog. Pedig egykoron még bizonyisten tudta, hogyan kell.
Ezt is szeretjük