Pokorny Liával igazán meglepő dolgok történnek

A Beugró népszerű sztárja új szerepéről mesélt

Pokorny Liát a Thália Színház Csónak című darabjában láthatja a közönség.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a többség minden bizonnyal a Beugróból ismeri Pokorny Liát, a színésznő a színpadon is aktív, a Thália Színház Csónak című darabjában a főszereplő Jon exfeleségét kelti életre. Mások mellett Csuja Imrével, Szamosi Donáthtal, Pap Lujzával és Szegezdi Róberttel lép színpadra.

A Noé bárkájának történetét egy egészen új szemszögből feldolgozó darabban a nézők az izgalmas cselekmény mellett olyan meglepő fordulatokkal találkozhatnak, mint egy gorilla feltűnése, de verekedős jelenetek is akadnak.

A humor is segít

Pokorny Lia a darab fotóspróbája után a Feminának mesélt a próbákról, melyek elmondása szerint remek hangulatban telnek, sőt, a színésznek legnagyobb problémája az, hogy nemsokára véget érnek.

- A rendezővel, Bagó Bercivel már harmadszor dolgozom együtt. A Don Carlosban pedig nemcsak vele, hanem Szegezdi Robival és Nagy Petivel is remekül ment a közös munka. És amikor a Csónak kapcsán kiegészültünk a többiekkel, megállapítottuk, hogy lassan olyanok vagyunk, mint egy társulat. Félszavakból is értjük egymást, és a legtöbb dolog automatikusan jön - mondta.

Saját bevallása szerint nem okoz számára nehézséget, hogy azonosuljon Jon exfeleségének, a színésznőnek a karakterével. Sőt, azok a jelenetek sem jelentenek neki problémát, ahol színésztársai bántalmazzák.

- Az egész testem kék-zöld, de a jelenet közben az adrenalin miatt nem érzek fájdalmat. Esténként viszont látom, hogy véres sebek és kék-zöld foltok borítanak - mesélte.

Civilben is szenvedélyes nő

A színésznő elárulta, hogy korábbi közös munkáik során Bagó Bertalan mindig kevesebb szenvedélyt várt tőle.

- Most viszont arra kért, hogy sírjak, zokogjak, nevessek, verekedjek, tehát a karakterem tobzódjon a szélsőséges érzelmekben - tette hozzá.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Saját bevallása szerint ezek civilben sem állnak távol tőle, hiszen elég szenvedélyes nő, aki imádja az érzelmeket - a sírást, nevetést, nagy kibéküléseket.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

- A magánéletemről viszont azért nem beszélek, mert olyan kevés dolog marad meg nekem. Úgy érzem, állandóan beszélek: a világról, a munkáról, a kisfiammal való kapcsolatomról, küszködéseimről, frusztrációimról. Ezért fontos, hogy maradjon egy dolog, ami az enyém - mondta.

Fotó: Czekmanphoto.com

Ezt is szeretjük