Behorpadt Paula Abdul melle a sok plasztikától

Paula Abdulnak inkább eltakarnia kellene ijesztő dekoltázsát, szétműtött melleiben ugyanis semmi vonzó sem maradt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paula Abdul azon szerencsétlen hírességek közé tartozik, akik számos plasztikai műtét eredményeképpen néhány évet nyugodtan letagadhatnak korukból, ám a beavatkozások testük bizonyos részeit tönkretették.


 

Feltehetőleg nincs ember, aki megmondaná, hogy az amerikai énekesnő 47 éves, ám szétműtött mellei mindezek ellenére borzalmasan festenek.

Nem előnyös számára a mély dekoltázs

Bizarrul fodrozódó, torz melleit látva megkockáztatható a kijelentés, hogy Abdul dekoltázsa simán felveszi a versenyt Tori Spellingével - ami bizony megdöbbentően csúnya.

A két sztár hasonló problémával küzd: a méretes implantátumok miatt lóg a mellük, aminek következtében dekoltázsuk olyan benyomást kelt, mintha be lenne horpadva.

Érthetetlen, hogy ilyen kinézettel Abdul hogy merészkedhet el bármilyen rendezvényre, hiszen valóban kiábrándító dolog közszemlére tennie a szépészeti beavatkozások esztétikusnak nem nevezhető következményét.

Az énekesnőnek – aki három évig élt házasságban Emilio Estevezzel - több bírósági ügye is volt, 2005-ben például a másik sávba áthajtva megrongálta a szembejövő autót, ám az eset után lelépett.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Egy mobiltelefonnal készített fényképen azonban jól látszott a rendszáma, ami alapján beazonosították a rendőrök – büntetése mintegy kétezer dollár bírság és 24 hónapos próbaidő volt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Paula Abdul pompomlányból lett híres koreográfus, miközben három saját albumot is kiadott, egy ideje pedig már a negyedik lemezén dolgozik.
Ezt is szeretjük