Csajok, figyelem! Arnold Schwarzenegger fia igazán dögös pasivá érett

Patrick Schwarzenegger még csak 17 éves, de már kifogástalan felsőtesttel büszkélkedhet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Méltán lehet büszke a testépítőből Kalifornia kormányzójává avanzsált Arnold Schwarzenegger fiára, Patrickre, aki után már most bomlanak a lányok.

Az ifjú szívtipró 17 éves kora ellenére csinos kis izmokat pakolt magára, bár a papától eltérően ő a muszklikat nem a fitneszteremben építgeti, hanem jógázni jár. Akkor is éppen egy jógafoglalkozásról tartott haza, amikor ezek a fotók készültek.

A papa kicsit korábban kezdte

Arnold Schwarzeneggernek gyermekkori álma volt, hogy az Egyesült Államokban élhessen. Pontosan ezért kezdett el foglalkozni a testépítéssel - azt gondolta, ha kimagasló teljesítményt nyújt, akkor Ausztrián kívül is felfigyelnek rá.

Kalifornia kormányzója éppen annyi idős volt, mint most Patrick, amikor első díját, a Mr. Európa Juniort megnyerte. Az ifjú Schwarzinak azonban esze ágában sincs testépítéssel foglalkozni, Patrick ugyanis éli az átlagos - no és persze dúsgazdag - amerikai tinik életét.

Nőcsábász, mint az apukája

Patrick már most elképesztően népszerű a lányok körében, ami kockás hasát látva egyáltalán nem meglepő.

Jelenleg ugyan a hírek szerint nincs komoly barátnője, de biztos összetört már néhány szívet. Az egykori akciósztár is nagykanállal falta az életet, mikor fiatal volt. Amikor jelenlegi feleségével megismerkedett, éppen egy Sue Moray nevű fodrászasszisztenssel élt együtt.

Sztárok az Oroszlán jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nyitott volt a kapcsolatunk, amikor egy városban voltunk, akkor hűségesen voltunk egymáshoz, de másik városban mások voltak a törvények - nyilatkozta korábban a US Weeklynek.

Természetesen minden megváltozott, amikor 1986-ban feleségül vette John F. Kennedy unokahúgát, Maria Shrivert, akivel azóta is együtt vannak. Az idők során négy gyermekük született: Katherine, Christina, Patrick és Christopher.

Ezt is szeretjük