Paris Hilton holtrészegen esett orra fellépés közben

Megint túl sokat ivott

Paris Hilton Rio de Janeiróban népszerűsített egy brazil sört, ám a produkció egy kínos eséssel ért véget.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paris Hilton a közelmúltban azt nyilatkozta, megunta már az éjszakai életet, és éppen ezért nem is nagyon jár el bulizni, ám úgy látszik, nem tudja meghazudtolni önmagát.

A 29 éves amerikai örökösnő január végén egy Las Vegas-i nightclubban még a pasijánál is jobban berúgott, néhány napja pedig Brazíliában keltett feltűnést.

Megint túl sokat ivott

Paris ugyanis Rio de Janeiróba utazott, hogy bulizzon egy hatalmasat a riói karneválon, ahol egy brazil sörgyártó azonnal lecsapott a celebmacára, hogy népszerűsítse az egyik szórakozóhelyen terméküket. A fellépés előtt Hilton természetesen megkóstolta az italt, ám a fogyasztást sikerült túlzásba vinnie, aminek meg is lett a kínos végeredménye.

A szőke híresség átlátszó ruhában jelent meg a színpadon, kezében egy dobozos sörrel, ám a sok alkohol szó szerint térdre kényszerítette - a produkció végén ugyanis holtrészegen szinte orra esett mindenki szeme láttára. Tegyük azért hozzá, hogy egyes vélemények szerint mindezt szándékosan tette a híresség, ám bármi legyen is az igazság, a fellépés eléggé kínosra sikeredett.

Kokaint találtak otthonában a rablók

Hilton a közelmúltban annak kapcsán került a címlapokra, hogy megszólalt egy, a hírességek házaiba betörő, fiatalokból álló banda 19 éves tagja.

Nick Prugo elmondta, hogy amikor 2008. december 20-án betörtek Hilton otthonába, egyebek mellett öt gramm kokaint találtak nála, amit azonnal el is szívtak, majd összesen mintegy kétmillió dollárt érő ékszerekkel távoztak.

Paris Hilton élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindeközben arról is érkeztek meg nem erősített hírek, hogy Parist a hónap elején titokban eljegyezte pasija, Doug Reinhardt. A pár 2009 februárjában kezdett járni, és egy rövidebb megszakítást leszámítva a mai napig együtt vannak.

Hilton azt mondta egyszer róla, hogy szerinte ő lesz a férje, ám a celebmaca édesanyja, Kathy saját bevallása szerint egyelőre nem tud semmiféle eljegyzésről.

Ezt is szeretjük