Pamela Anderson combját narancsbőr csúfítja

Pamela Anderson beírta magát a filmtörténelembe - nem színészi játékával tette ezt, sokkal inkább a Baywatch-sorozat sztárjaként.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A combja? Az kit érdekelt? Amíg a cickók himbálóztak – márpedig gyakran tették, lévén azon a bizonyos partszakaszon állandóan fuldoklott valaki, ami a vízimentőknek rohanásra adott okot -, addig minden más lényegtelennek tűnt.


A producerek jó érzékkel választották ki a sorozathoz a legszexibb színésznőket, akik meg is hozták a Baywatch-hoz a megfelelő nézettséget.

A csinos pofik, a gusztusos keblek és az egyes epizódokra jellemző 4-5 perces, videoklipszerű – a történetbe alig-alig illeszkedő, de kétségtelenül figyelemreméltó – jelenetek, melyekben napozó bombázókból és természetesen a parton lassított felvételben rohangáló vízimentő hölgyekből sem volt hiány, mind-mind gondoskodtak arról, hogy a világ pasijainak túlnyomó része a műsoridőben a tévé előtt üljön.
 
Az eredmény: a Guiness Rekordok könyve szerint a 12 évig futó Baywatch minden idők legsikeresebb sorozata lett 1,1 milliárd nézővel.
 

De hogy a pirosruhás szexistennők sem maradnak örökké tökéletesek, arra mostanában derül fény. Erika Eleniak például csúnyán elhízott, Pamela Andersonról pedig olyan fotók kerültek elő, melyeken egyértelműen látszanak a combján lévő narancsbőrcsíkok.

Mindemellett persze az időközben kisebb mellméretre váltott hölgy állítja, ő bizony büszke a testére, bármilyen hibái is akadnak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Most már csak egy kérdés maradt: vajon a hír hallatán azért húzódik-e mosolyra a szánk, mert jólesően nyugtázzuk, hogy azért a Baywatch-mentőangyalok is emberből vannak - vagy esetleg némi kárörvendés okán somolygunk?
Ezt is szeretjük