Hát ezért van egyedül! Osvárt Andrea kendőzetlenül mesélt magánéletéről

Osvárt Andrea munkáról és szerelemről is beszélt a Reflektornak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea mesés sikerekkel büszkélkedhet, ám életéből egy dolog még hiányzik, ez pedig a szerelem.

A modell-színésznő az RTL Klub Reflektor című műsorában beszélt a legszebb érzéshez, illetve a párkapcsolatokhoz fűződő gondolatairól is.

Ezért nem talált még rá a szerelem

A híresség elmondta, hogy egyáltalán nem kesereg amiatt, hogy most egyedül van, hiszen azt csinálja, amit legjobban szeret: forgat és játszik, ameddig nyitva állnak előtte a lehetőségek.

Ha pedig jön a nagy szerelem, elég érettnek érzi magát arra, hogy mérlegeljen, és akár áldozatot is hozzon érte.

- Nagyon sok tönkrement fiatal kapcsolatot látok. Sok válást, elvált szülők gyerekeit, aki én magam is vagyok. És azt hiszem, bőven ráérünk érett fejjel ilyen döntéseket hozni, nem pedig beleugrani vak szerelemből és szenvedélyből olyan dolgokba, amiket talán nem is tudunk vállalni - mondta.

- Én úgy érzem, hogy az én életutam még akarja, hogy menjek tovább valameddig. Valami célja van velem a sorsnak, és ez biztos nem véletlen - tette hozzá.

Voltak szörnyű pillanatai

Osvárt Andrea az európai sikerek után most lehetőséget kap arra, hogy Hollywoodot is meghódítsa: A szállító című sorozat után nemrég egy amerikai thrillerben is szerepet kapott, melynek megformálása során is a saját életéből próbál meríteni.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Sajnos voltak olyan pillanatok az életemben, amikor féltem, megijedtem, vagy aggódtam valaki miatt, akinek szerettem volna segíteni. És ez a film tele lesz olyan pillanatokkal, melyekben magamat vagy a körülöttem lévőket próbálom megmenteni - árulta el.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A színésznőnek egyetlen biztos pont van az eletében: a családja, ezért minden év végén hosszabb időt tölt szeretteivel. Úgy érzi, már elérte, amire vágyott, és boldoggá teszi, hogy családja is büszke rá.

Fotó: Sorozatguru.info

Ezt is szeretjük