A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai

A 2011-es Oscar-gálán ismét a ruháké volt a főszerep - lélegzetelállító költeményekben pompáztak a sztárok.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy már megszokhattuk, a díjak mellett a február 27-i, 83. Oscar-gála is elsősorban a mesésebbnél mesésebb estélyi ruhák versenyéről szólt. A sztárok ezúttal is kitettek magukért - a legnevesebb divatházak kreációiban vonultak a vörös szőnyegre.

A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A rangos esemény háziasszonya a bájos Anne Hathaway volt, aki az este során többször is ruhát váltott, hol Valentino-nagyestélyiben, hol pedig viccesen férfinak öltözve szórakoztatta a közönséget.

Klasszikus vonalak

A várakozásoknak megfelelően a legjobb színésznőnek járó díjat az állapotosan is gyönyörű Natalie Portman kapta a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. Hosszú lila estélyije csodásan állt domborodó pocakján - ruháját a Rodarte-divatház álmodta meg.

Scarlett Johansson szintén lilában érkezett, a csipkecsoda szexi hátkivágásával keltett feltűnést. Egyébként idén inkább a visszafogott, klasszikus vonalak voltak jellemzők, és a sötét színek mellett a világos, csillogó ruhák hódítottak.

Az est egyik legdögösebb sztárja kétségtelenül a 40 felett, anyukaként is bombázó Halle Berry volt, hosszú, ezüsstel díszített, tüllös ruháját a Marchesánál tervezték.

Feketében

Ám azért akadtak, akik a klasszikus fekete mellett döntöttek, Sharon Stone-on kívül Maria Menounos, Reese Witherspoon és Matthew McConaughey kedvese, Camila Alves is sötét ruhában érkezett.

A meleg színek szintén teret kaptak: Anne Hathaway már említett Valentino-ruhája mellett Sandra Bullock szintén talpig vörösben lépett a nagyközönség elé, ruháját Vera Wangnál választotta, de Jennifer Hudson is a bikavadító színre szavazott. Penélope Cruz egy hónappal a szülés után ismét bombázóként hódított mélyen dekoltált, arannyal díszített bordó költeményében.

A gála egyébként a tudósítások szerint jó hangulatban, különösebb meglepetések és balhék nélkül zajlott, az eseményeket pedig az interneten több kameraállásból folyamatosan követhették az érdeklődők.

Ezt is szeretjük