Nem titkolja! Ördög Nóri hamarosan maga mögött hagyja Magyarországot

Határon túli turnéra indul

Ördög Nóra az X-Faktor csapatával sorra járja a szomszédos országokat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub Reggeli című műsorában Ördög Nóri meglepő bejelentéssel indította a napot, kiderült ugyanis, hogy a műsorvezetőnő elhagyja az országot.

Nem örökre természetesen, és nem is menekülésről van szó, csak az X-Faktor határon túli válogatója szólítja el a csinos műsorvezetőnőt.

Házhoz megy a castingcsapat

A Csillag születik háziasszonya az énekes Takács Nikolas társaságában érkezett a stúdióba, hogy a tehetségkutató verseny második szériájának új, kibővült válogatójáról meséljen.

- Nagyon szeretnénk a határon túli tehetségeket is felkutatni az X-Faktorral, hogy ne maradjunk le azokról az énekesekről se. Tudjuk, hogy nagyon sokan vannak, akiknek nincs lehetőségük elutazni Budapestre, a válogatásra, úgyhogy úgy döntöttünk, mi indulunk turnéra. Házhoz megyünk! - viccelődött a bájos műsorvezetőnő.

Nóri és Takács Nikolas egy véleményen voltak abban, hogy sok magyar énekes egyértelműen a földrajzi akadályok miatt maradt ki a korábbi válogatókból. Sokan nem mertek vagy nem is tudtak elutazni a fővárosba, így ezek a tehetségek elsikkadtak.

A héten indul a határon túli válogatás

Ördög Nóra, az X-Faktor mindentudó háziasszonya egyébként elmondta, hogy a határon túli castingra ugyanazok a feltételek vonatkoznak majd, mint a magyarországira.

Vagyis a válogatás ugyanúgy zajlik, természetesen a továbbjutott versenyzők elszállásolásában és ellátásában sem lesz különbség. Az X-Faktor válogatója már meg lett hirdetve, a jelentkezőket tájékoztatták a feltételekről és a verseny menetéről.

Ördög Nóri élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A létszámot Nóri szerint nagyon nehéz megsaccolni, ezért is kérték nyomatékosan az e-mailes regisztrációt a jelentkezőktől. A csinos tévés egyébként nem egyedül, hanem egy komplett kis csapattal várja majd az amatőr énekeseket, tehát már a verseny korai szakaszában is nagyon profi módon zajlanak az előkészületek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A magyar válogatások például már el is kezdődtek, ezek után következik a határon túli turné. Május 20-án Kárpátalján castingolnak, 24-én a Vajdaságban, 26-án Dunaszerdahely lesz a megálló, 30-án pedig az erdélyi Marosvásárhelyen várják a dalos kedvű jelentkezőket.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük