Ismét ragyogott! Ördög Nóra fekete miniruhában lépett a közönség elé

Ördög Nóra a Csillag születik szombat esti adásában a klasszikus, kis fekete ruha mellett döntött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombat este hét órakor kezdődött a Csillag születik második középdöntője, ahol Ördög Nóri ezúttal egy igazán visszafogott, ám annál sejtelmesebb és figyelemfelkeltőbb fekete miniruhában lépett színpadra.

A 29 éves műsorvezetőnő kétségkívül elbűvölően nézett ki sötét színű és feltűnően dísztelen ruhájában, ami dekoltázsát ezúttal nem, vékony combjait viszont igazán kihangsúlyozta.

Baleset, könnyek és örömmámor

Az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának negyedik élő adása is bőven tartogatott drámai és megható pillanatokat, az izgalmakról és örömmámorról nem is beszélve.

Az Appril Project lépett először színpadra, ám a táncosoknak nélkülözniük kellett Ricsi nevű csapattársukat, aki a főpróbán megsérült, és percekig feküdt ájultan, ezért mentő vitte kórházba.

Ám aggodalomra semmi ok, hiszen a kiscsillag szerencsésen megúszta az esést, a csapat pedig nélküle is kiváló teljesítményt nyújtott: 37 pontot gyűjtöttek, amit senkinek sem sikerült utánuk csinálnia.

Nem jól választott

Krizbai Teca ezúttal zongora nélkül énekelt: Rihanna Unfaithful című dalát választotta, ám nem aratott vele akkora sikert, a zsűritagok ezért csak 29 ponttal jutalmazták produkcióját.

Ördög Nóri élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az este egyik sztárja megint Szabó Ádám volt, aki harmonikájával olyan klasszikus filmek zenéit idézte fel, mint a Cápa, a Csillagok háborúja vagy a Titanic - 34 ponttal ő is magabiztosan jutott tovább.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A középdöntő végén Timi Chen esett ki, aki Lady GaGa Born This Way című slágerével szerette volna bizonyítani tehetségét, de a nézők szavazataikkal nem szavaztak neki további bizalmat, annak ellenére, hogy a zsűritől 30 pontot kapott.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük