Megrázó! Élet és halál között lebegett az X-Faktor énekesnője

Nyári Edit a Fókusz Plusznak mesélt súlyos betegségéről, melybe akár bele is halhatott volna.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor szombati adásának egyik döbbenetes, ugyanakkor emlékezetes pillanata volt, amikor a zsűri a Nyári lányokat értékelte.

Bár a tehetséges testvérpár remekelt a színpadon, az ítészek csak Aliz előadását magasztalták, nővére, Edit produkciójától már sokkal kevésbé voltak elragadtatva.

Jóból is megárt a sok?

No, nem a hangi adottságait vonták kétségbe, egyszerűen úgy vélték, a 25 éves énekesnő túlságosan el van szállva magától, és magabiztossága művivé, valósággal megközelíthetetlenné teszi.

Azt azonban nem tudhatták, hogy Editnek szinte a halállal kellett megküzdenie, hogy ismét énekelhessen!

A bájos sztárjelölt nemrégiben az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában mesélt kálváriájáról, amikor is egy hétig élet-halál között lebegett egy tüdőembólia következtében.

Mint elmondta, bár gyakran megfázik, és olykor a tüdőgyulladás sem kerüli el, egy alkalommal úgy le volt gyengülve a szervezete, hogy embóliát kapott.

Élet és halál között

Egy teljes héten át nem lehetett tudni, mi lesz vele, csak feküdt mozdulatlanul az ágyban. Emlékei szerint nem volt egy ép légzőfelület a tüdején, így még a szimpla levegővétel is nehézségeket okozott neki.

Ám akaraterejének, no és az éneklés szeretetének hála, szép lassan erőre kapott, hiszen a tüdejét nem mással, mint dalolászással erősítette. Olyannyira sikerült felépülnie, hogy orvosai alig hittek a szemüknek, amikor a leleteit megpillantották.

Azóta Edit úgy vallja, a betegség ébresztette rá, hogy az életben még az olyan hétköznapi dolgoknak is lehet örülni, mint a lélegzés. Ráadásul arra is rájött, hatalmas erő lakozik benne, így egyszerűen nem ismer lehetetlent.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Hogy ez mennyire így van, azt továbbra is bizonyíthatja majd az X-Faktorban, méghozzá nem is akárhogyan. a zsűri ugyanis úgy döntött, bár egyéniben nem juthatnak tovább, duóként igen. A Nyári lányok pedig az első sokk után örömmel állnak e nem mindennapi kihívás elé, immáron Summer Sisters néven.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük