Drámai fotók - Meghalt a szexi született feleség

Autóbalesetet szenvedett

Nicollette Sheridan vérforraló karakterét a jelek szerint az ötödik évad végén végleg kiírták a sorozatból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicollette Sheridan végleg otthagyja a Született feleségeket, legalábbis erre utalnak azok a képsorok, melyek az ötödik évad utolsó részéből kerültek nyilvánosságra.

Az Egyesült Államokban már sugárzott drámai epizódban a színésznő által játszott Edie Britt éppen telefonálni próbál vezetés közben, amikor a semmiből felbukkan Orson Hodge – Kyle MacLachlan – autója. Hogy elkerülje az ütközést, kétségbeesetten eltekeri a kormányt, ám száguldó autója végül nekicsapódik egy telefonoszlopnak.

Tényleg vége?

Azt gondolván, hogy szerencsésen megúszta a balesetet, megpróbál kikászálódni a járműből, ekkor azonban egy lelógó villanykábel hozzáér, melynek következtében áramütést szenved.

Bár teste tehetetlenül omlik a földre, a nézőket mégis kétségek között hagyja a záróepizód: ahogy ugyanis ájultan fekszik autója mellett, ujjai meg-megrezdülnek, mielőtt még megjelenik a To be continued, azaz Folytatjuk felirat.

Természetesen magának a széria alkotójának sincs szándékában elárulni, tényleg meghalt-e a bombázó született feleség, sőt, igyekszik lépten-nyomon elhinteni, nem biztos, hogy a nézők utoljára találkoztak Edie-vel.

- Komolyan nem tudom, ez volt-e Nicollette utolsó forgatási napja. Nem lennék meglepve, ha csupán csúnya pletyka lenne az egész, és Nicollette később visszatérne a Született feleségek közé – nyilatkozta nemrég Marc Cherry, a sorozat kreátora.

Sztárok balesetei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a 45 éves színésznő ott akarja hagyni a Lila akác köz lakóit. A negyedik évad végén a női főszereplők közös erővel üldözték ki a fehérmájú Edie-t, miután zsarolni próbálta a Marcia Cross által alakított Bree-t.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindenesetre nézőcsalogatás céljával nem rossz trükk bedobni, hogy egy gyűlölt-szeretett karakter esetleg nem lesz többé.
Ezt is szeretjük