Friss! Megszületett Nicole Richie második babája

Különös nevet kapott

A korábban vadóc életű híresség a napokban adott életet gyerkőcének, a hírek szerint minden rendben zajlott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint a korábban botrányairól elhíresült Nicole Richie életet adott második gyermekének.

Már négytagú a sztárcsalád

Az emlékezetes eseményre a világ legszerencsésebb napján, 2009. szeptember 9-én, szerdán, valamikor a hajnali órákban került sor, amikor is több óra vajúdás után kibújt mamija pocakjából a három és fél kilós lurkó.


Mind a 27 éves sztármami, mind pedig a büszke rockerpapa, Joel Madden rendkívül örült a kis jövevénynek. Mint közleményükben megosztották rajongóikkal, a kisfiúnak a kétségkívül különleges Sparrow James Midnight Madden nevet adták.

Hogy miért veréb, és mi okból éjfél, arra csak a boldog szülők tudják a választ, ám azt egyelőre megtartották maguknak.

Az újszülöttnek egyébként van egy nővérkéje is: az ugyancsak egyedi névvel rendelkező Harlow Winter Kate Madden már húsz hónapos.

Megszelídült a vad lány

Valószínűleg kevesen gondolták volna néhány évvel ezelőtt, hogy Paris Hilton kebelbarátnője - együtt bulizták át a Los Angeles-i éjszakákat - képes lesz maga mögött tudni a züllést, ráadásul szinte egyik napról a másikra.

Richie 2006 vége felé ismerkedett meg a Good Charlotte banda énekesével, a nála két évvel idősebb Joel Maddennel.

A férfi nem sokkal azelőtt szakított Hilary Duff-fal, akivel két évig voltak együtt, míg a celeblánynak az azóta tragikusan elhunyt DJ AM-mel váltak külön útjaik.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Még csak néhány hete jártak, amikor Richie-t letartóztatták ittas vezetésért, majd 2008-ban négy nap börtönre ítélték - ám végül csak 82 percet töltött rács mögött.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám 2008 januárjától - ekkor született meg a kislánya - visszafogott életvitelre váltott, és most már a család körül forog minden gondolata.

Ezt is szeretjük