Hallgasd meg! Katica dögös hangjától az X-Faktor zsűrije is elalélt

Németh Katica még csak 19 éves, de olyan éretten adta elő Aretha Franklin dalát, hogy a zsűri is elalélt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Katica első ránézésre átlagos fiatal lány - ám a bűbájos mosoly mögött igazi tehetség rejtőzik, amivel az X-Faktor szombati válogatóján teljesen lenyűgözte nemcsak a közönséget, hanem a zsűrit is.

A 19 éves jelentkező szerényen vonult be a négytagú zsűri elé, de elég volt csak belekezdenie Aretha Franklin Respect című dalába, teljesen átlényegült egy dögös és ellenállhatatlan nővé.

Lenyűgözően énekel

Erőteljes, tiszta hangjával és a belőle áradó tűzzel Katica rögtön kivívta mindenki csodálatát, a zsűritagok pedig egyöntetűen kinyilvánították tetszésüket.

Sőt, Geszti Pétertől egyenesen megkapta: "Te vagy a legizgalmasabb lehetőség ebben a műsorban számomra, egyelőre" - ami nyilvánvalóan rengeteget lendített az önbizalmán.

Merthogy bármilyen zseniálisan is énekel, az aranytorkú leányzó még mindig nem hiszi el magáról, hogy jó abban, amit csinál.

Szerencsére ott van mellette legjobb barátnője, Dóra, aki folyamatosan noszogatja - ahogy az RTL Klubnak elmondta, ő buzdította Katicát, hogy jelentkezzen a műsorba.

Barátnője támogatja

- Ahová csak tudok, elmegyek Katicával. Kell neki a támogatás. Egyébként mindenben kikérjük egymás véleményét, és bátran mondhatom, hogy nem vagyok vele szemben elfogult. Egy iskolába jártunk, ott is mindenki nagyon szerette őt és azt, ahogy énekel. Az iskolai rendezvényeken rendszeresen fellépett, és igazán nagy hatást váltott ki a többiekből: libabőrösek lettünk, megkönnyeztük a dalait.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Katica egyébként elárulta, nem hitte, hogy továbbjuthat, nagyon félt ugyanis a zsűri véleményétől. Mindenesetre úgy gondolta, ha az éneklés nem jön össze, akkor jöhet a B-terv. Azaz diplomatának fog tanulni, már fel is vették az ELTE jogi karára.

Érdekel, hogyan énekelt Németh Katica az X-Faktor válogatójában? Hallgasd meg az előadásában Aretha Franklin népszerű dalát!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Persze, ha úgy alakul, akkor halaszt az egyetemen - elvégre már a továbbjutók között van!

Fotó: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük