Fotók! Gyönyörű nővé érett Nagy Feró csinos lánya, Gaby

Nagy Feró legidősebb gyermeke, Gaby zenész lett, egy zenekarban énekel, emellett éneklést tanít.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Feróról kevesen tudják, hogy háromgyermekes édesapa. Első, Csuka Mónikával kötött házasságából született Gaby nevű lánya, második felesége, Ági pedig két fiúnak, Botondnak és Hunornak adott életet.

A 64 éves magyar énekes-színész-dalszövegíró legidősebb gyermeke az elmúlt évek során igazi bombázóvá érett, ráadásul híres édesapjához hasonlóan zenész lett - énekel egy zenekarban, stúdiójában pedig éneklést tanít.

Nem volt könnyű gyerekkora

Nagy Gaby gyerekkora azonban nem volt könnyű, Feró ugyanis mindössze két évet élt együtt első feleségével, mielőtt elváltak volna. A nemzet csótánya tavaly nyáron idézte fel a fájdalmas emlékeket az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A Beatrice frontembere bevallotta, hogy szerette volna ő felnevelni lányát, ám a válóper során a gyámhivatal végül nem engedte, hogy hozzá kerüljön Gaby, mivel Feró akkoriban zűrös zenész hírében állt.

Hétvégente találkozhattak

Így lett Feróból hétvégi apuka, hiszen hosszú éveken keresztül csak hétvégente találkozhatott imádott kislányával, akit ennek ellenére sosem hanyagolt el: gyakran mentek együtt például a Vidámparkba vagy Állatkertbe.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Közeli kapcsolatukról pedig mindent elárul, hogy Gaby édesapjának is elmondta, amikor elveszítette szüzességét.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azok után történt ez, hogy az édesanyja csúnya lánynak nevezte, Feró azonban biztosította arról, hogy semmi rosszat nem tett.

Fotók: nagygaby.hu

Ezt is szeretjük