Évekig hallgatott róla! Nagy Feró lerántotta a leplet múltja sötét titkáról

Nagy Ferónak eleinte nem voltak komoly tervei barátnőjével, akit végül mégiscsak feleségül vett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Feró immáron több mint 25 éve él boldog házasságban feleségével, Ágival, ám kapcsolatuk korántsem kezdődött valami fényesen, sőt, egy kis híján tragédiába torkolló esemény kellett ahhoz, hogy megtalálják a közös boldogságot.

A 65 éves rocker 36 évesen ismerkedett meg az akkor még csak 16 éves lánnyal, akivel saját bevallása szerint kezdetben egyáltalán nem voltak komoly tervei, egyszerűen csak kihasználta rajongását.

Évekig hallgattak erről

Az X-Faktor egykori mentora a Best magazinnak adott interjújában több éves hallgatás után beszélt először arról, hogy várandós szerelme - miután Feró szakított vele - öngyilkosságot kísérelt meg fájdalmában.

A nemzet csótánya egy barátnőjétől tudta meg, hogy Ági bevett egy csomó gyógyszert, és azonnal a kórházba rohant, ahol az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét - ez az eset pedig fordulópontot jelentett kapcsolatukban.

- Rájöttem, hogy Ági az egyedüli ember, aki úgy fogad el engem, amilyen vagyok. Rajta kívül soha senki nem hitt még ennyire bennem. Egyedül Ágnes volt az, aki végig bízott bennem, és abban, hogy nekünk lehet közös jövőnk - mondta.

Semmi sem állhatott boldogságuk útjába

Áginak ezt követően a saját családjával is meg kellett küzdenie, akik egyáltalán nem nézték jó szemmel, hogy egy hírhedt rockzenésszel akarja összekötni az életét, ám semmi sem állhatott boldogságuk útjába.

Sztárpárok a 2011-es Glamour-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen mindketten nagyon sokat tanultak az esetből, és a köztük lévő 20 év korkülönbség ellenére a mai napig harmonikus és boldog házasságban élnek, a titkuk pedig egyszerű: folyamatosan odafigyelnek egymásra.

Két közös gyermekük is született, Nagy Feró pedig tíz év szünet után adott ki új lemezt a Beatricével, amire felkerült egy olyan dal is, amit elmondása szerint eddig nem is mert megmutatni kedvesének.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A korábbi hűtlenkedéseiről szóló szám ugyanis tulajdonképpen egy gyónás a részéről, így szeretett volna bocsánatot kérni párjától, akit negyed évszázad után is úgy szeret, mint senki mást a földön.

Ezt is szeretjük