Senkit se avattak be! Nagy titokban feleségül vette szerelmét a TV2 sztárja

Nacsa Olivér több mint két héttel ezelőtt házasodott össze teljes titokban kedvesével.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér legutóbbi nyilatkozatában is elmondta, hogy miután véget ér szerelme, Kiss Zsuzsanna külföldi munkája, azonnal az oltár elé vezeti, ennek ellenére mindenkit meglepett a hír, miszerint két hete titokban egybekeltek.

- Titokban igazából valóban megtörtént maga a házasság - vallotta be a 32 éves humorista az Aktívban, aminek kapcsán azt is elmondta, hogy hetekig tervezték az esküvőt, de azt nem szerették volna, ha a sajtó is tudomást szerez róla.

A vendégek sem tudták, hová is jönnek

Ezért aztán mindent elkövettek, hogy titokban tartsák nászukat, a vendégek például úgy tudták, hogy egy születésnapi buliba hívták meg őket, óriási volt tehát a meglepetés, amikor fény derült az összejövetel valódi okára.

- A barátokat sem avattuk be, hanem azt mondtuk, hogy egy születésnapi bulit tartunk, mert aznap volt Zsuzsi születésnapja, egy kerek szám, nem mondom, hogy hányadik - nyilatkozta Nacsa Olivér.

A szerelmespár eredetileg egyébként két-háromszáz fős lagzit tervezett, de saját bevallásuk szerint végül egyáltalán nem bánták meg, hogy egy kis létszámú, bensőséges szertartás mellett döntöttek.

Mindketten nagyon izgultak

- Szerintem ő aznap jobban izgult, mint én, mert én előtte izgultam, ő viszont aznap simán túltett rajtam. Érdekes, hogy öt éve vagyunk együtt, de mégis, az a pillanat, amikor kimondtuk az igent, az nagyon megható volt - mesélte Zsuzsa.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nacsa Olivér öt évvel ezelőtt ismerkedett meg egy főzőversenyen Zsuzsával, akiről elmondása szerint már az első pillanatban tudta, hogy a felesége lesz, megérzése pedig nem csalt.

A ceremóniát követően egy nagyon jó hangulatú bulira került sor egy kis helyen, a friss házasok pedig egy elegáns szállodában töltötték a nászéjszakát, amiről Nacsa Olivér meglehetősen sejtelmesen nyilatkozott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Valaki azt mondta, hogy ő még nem hallott olyan párról, akik a nászéjszakán közel kerültek volna egymáshoz, én ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem szeretném, mindenki gondoljon arra, amire akar - tette hozzá.

Ezt is szeretjük