Narancsbőr rondítja a szexi Mischa Barton lábait

Leleplező fotókkal

A fiatal sztár korábban mentegetőzni próbált, most mégis úgy néz ki, lebukott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május elején járták be a világot azok a leleplező fotók, amelyeken Mischa Barton narancsbőrös fenékkel és lábakkal látható.

Hát ez bizony valódinak tűnik

Ezekről a legutóbbi fotókról azt állította akkoriban a fiatal angol sorozatsztár, hogy a fotókat digitálisan rondították el, most mégis újabb képek készültek róla, amelyeken jól látszik, hogy Barton bizony még mindig küzd a narancsbőrrel.

Talán nem kellett volna akkor a színésznőnek ezt a feszes fekete miniszoknyát felvennie, amit akkor viselt, amikor a barátival lógott New Yorkban, a csipetnyi ruhadarab ugyanis egyáltalán nem takarta el nokedlire emlékeztető lábait. Hiába a modellalkat, Bartonnak még mindig meg kell küzdenie a cellulitisszel, ami a nők millióinak életét keseríti meg.

Azt állítja, direkt rondították el testét

A Narancsvidék népszerű sztárja az egy hónappal ezelőtti botrányt úgy próbálta megúszni, hogy azt állította, a fotókat direkt retusálták a felhajtás miatt.

- Azokat a képeket nyilvánvalóan meghamisították. Nem azt mondom, hogy Barton teste tökéletes, de az a Napnál is világosabb, hogy a 22 éves lány testéhez egy 80 éves öregasszony fenekét adták hozzá. Elég sok mindent meg lehet ma már tenni Photoshop segítségével – nyilatkozta Lisa Perkins, a színésznő szóvivője.

Miközben ebben a korban a hollywoodi színésznők többsége nullás méretű ruhákban illegeti magát, Bartont látszólag egyáltalán nem idegesíti a göröngyös combjai által kiváltott felhajtás.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
- A pasim imádja a testem minden részét. Szóval kit érdekel? Rendesen táplálkozom, edzek, egyszóval kényelmesen érzem magam a bőrömben. Európai családból származom, ahol mindenki elégedett volt a testével.

Az vagy nőként, ami vagy, és különben is, minden nő narancsbőrös. A lesifotósok pedig bármit megtesznek a pénzért – kommentálta hetykén a testéről készült fotókat Mischa Barton.

Ezt is szeretjük