Szülés után máris csúcsformában Milla Jovovich

A 33 éves sztáranyuka elképesztően jól festett néhány napja a parkban, kisgyermeke pedig zabálnivaló volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Milla Jovovich-ot tegnap kapta lencsevégre valamelyik szerencsés lesifotós, miközben 16 hónapos gyermekével a karjában sétálgatott egy parkban. 

Szinte jobban nézett ki néhány napja, mint évekkel ezelőtt

Elég csak egyetlen pillantást vetni a különleges szépséggel megáldott modell-színésznőre, és máris nyilvánvalóvá válik, hogy alig másfél évvel a szülés után máris elképesztő formában van! 

Hogy mi a titka? Jovovich elmondta, hogy Harley Pasternak 5-tényezős diétájának köszönheti hibátlan alakját.

Az ukrán származású sztárhölgyet a jelek szerint nem túlságosan viselte meg a terhesség, Jovovich-on ugyanis egyetlen felesleges kiló sem látszik, sőt, kifejezetten fitten és boldogan festett.

Babájáról, Ever Gabóról nem is beszélve, aki egyértelműen a legcukibb sztárgyerekek közé tartozik, hiszen ki tudna ellenállni a bájos kislánynak, ahogyan a piros gyümölcsöt majszolja önfeledten.

Még mindig nem álltak oltár elé

Jovovich jelenlegi vőlegénye Paul W. S. Anderson filmrendező, akinek a nevéhez olyan kétes minőségű akciófilmek fűződnek, mint A kaptár vagy az Alien Vs Predator. Előbbi film forgatásán ismerkedtek meg, majd Anderson 2003-ban kérte meg szerelme kezét, de nem sokkal ezután rövid időre különköltöztek, majd újra összejöttek.

Akkoriban azt nyilatkozták, hogy szeretnének összeházasodni, de erre valószínűleg csak első babájuk megszületése után kerül sor.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom
A kis csöppség végül 2007. november 3-án érkezett meg, aki különleges nevet kapott szüleitől. Az Ever egy skót férfinév, ami apja skót őseire utal, míg a Gabo édesanyja szülei keresztnevének első két kezdőbetűiből - Galina és Bogie – lett összerakva.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Habár gyermekük már több mint egy éve megszületett, azóta sem álltak az oltár elé. Jovovich azt azért bevallotta, hogy három saját gyermeket szeretne, és még néhányat örökbe fogadni.
Ezt is szeretjük