Miley Cyrus még földig érő estélyiben is tud arcpirítót villantani

Fotók!

Bár Miley Cyrus még csak 17 éves, máris a felnőtteket megszégyenítő módon produkálja magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy mi történik majd néhány év múlva Miley Cyrusszal, ha már nem lesz a Disney üdvöskéje, hanem csak egy átlagos huszonéves színésznő, azt még nem tudni.

De hogy most még türelmetlenül várja, hogy belépjen végre a felnőttek közé, ahhoz nem fér semmi kétség.

Már megint villantott

Hannah Montana ugyanis nemsokára - egészen pontosan november 23-án - betölti a bűvös 18. életévét, ami után jogilag már nagykorúnak számít - bár azért alkoholt a legtöbb amerikai államban még nem szolgálnak fel neki.

No, nem mintha bármiféle törvény útját állná a tinisztárnak: állítólag a madridi MTV EMA napján sem szégyenlősködött a lesifotósok előtt, amikor a spanyol fővárosban nyilvános sörözésen kapták.

És hát a szemérmes viselkedés a vörös szőnyegen sem igazán a sajátja. A nagyszabású zenés gála estéjén ugyanis egy igencsak fifikás alkalmi ruhában tette tiszteletét.

Válságban a családja

Bár a fehér estélyi első pillantásra visszafogottnak tűnt, hátulról megnézve az embernek újra kellett gondolnia a korábbi elképzeléseit.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

A lenge ruha az énekes-színésznő hátát egyáltalán nem takarta, sőt, laza szabásának köszönhetően még a mellét is alig takarta. Így aztán - már nem első alkalommal - ismét kigyönyörködhették magukat a fotósok Miley bájaiban.

Azt, hogy mennyi a megtervezett akció és mennyi a dacos lázadás Miley Cyrus botrányos viselkedésében, talán csak ő tudná megmondani. Mindenesetre nem könnyű neki helytállni most, hogy szülei 17 év után beadták a válópert.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ráadásul ez a párkapcsolat-dolog Miley életében sem bizonyul könnyűnek: a tinisztár még tavaly nyáron ismerkedett össze Liam Hemsworth színésszel közös filmjük, Az utolsó dal forgatásán - de azóta sem tudják eldönteni, együtt jobb-e, avagy külön.

Ezt is szeretjük