De hát mi történt? Michelle Pfeiffert borzasztó külsővel kapták le az utcán

Michelle Pfeiffert nemrégiben új filmje forgatásán kapták lencsevégre.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffer kétségtelenül azon színésznők listáját gyarapítja, akik fantasztikusan néznek ki még 50 fölött is.

A kétgyermekes színésznő nem kimondottan kedveli a zajos partikat, de ha valahol megjelenik, akkor mindig a visszafogott eleganciát képviseli - ahogy a filmekben is többnyire a bombázó érett nőt formálja meg.

Alig lehet ráismerni

Így aztán a Michelle Pfeiffer-rajongók alaposan meglepődtek, amikor a napokban a felismerhetetlenségig elcsúfítva kapták lencsevégre kedvencüket New Yorkban.

Első pillantásra az ember alig hiszi, hogy a barna hajú, gondterhelt asszony, aki ráadásképpen egy halom szemétkupacon landolt a forgalmas utcán, ugyanaz, mint aki bájával még a huszonéves pasikat is leveszi a lábáról.

Persze nem kell megijedni, a színésznő nem esett át semmiféle durva stílusváltáson, pusztán egy filmszerep kedvéért hagyta magát átváltoztatni - a jégen elcsúszás pedig szintén egy gondosan kidolgozott jelenet része volt.

Több filmet forgat

Már javában zajlanak ugyanis a New Year's Eve című romantikus vígjáték forgatási munkálatai, mely a 2010-es Valentin-nap folytatásaként készül.

A legszexisebb színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

És ahogy a tavalyi filmnél, ezúttal is igazi sztárparádét szerződtettek a mozihoz: Michelle Pfeifferen kívül egyebek közt Ashton Kutcher, Lea Michele, Katherine Heigl, Zac Efron, Robert De Niro, Hilary Swank és Halle Berry is felbukkan majd.

Ezenkívül a színésznő állítólag Tim Burton következő projektjében is részt vesz: A Dark Shadows forgatókönyve egy hatvanas évekbeli vámpír-szappanopera alapján íródott, a férfi főszereplő pedig ki más lenne, mint a rendező örök kedvence, Johnny Depp.

Ezt is szeretjük