Friss! Nagyon rosszak a rákos Michael Douglas túlélési esélyei

Michael Douglas tegnapelőtt árulta el, hogy torokrákját a végső stádiumban fedezték fel az orvosok.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb aggasztó hírek láttak napvilágot a torokrákkal küzdő Michael Douglasról, a 65 éves amerikai színész tegnapelőtt David Letterman késő esti beszélgetős műsorában vallotta be, hogy a daganatot az előrehaladott negyedik stádiumban fedezték fel az orvosok.

Ez a rákos megbetegedések esetében a végső fázis, amely szinte kivétel nélkül áttétekkel jár, éppen ezért a világhírű színész túlélési esélyei minimálisak. Ennek ellenére Douglas optimista, és elmondása szerint legyőzi a kórt, de azt nem titkolta el, hogy az állapota a közeljövőben egyre rosszabb lesz.

Túl van a kemoterápia első hetén

Az Oscar-díjas színész nyolchetesre tervezett intenzív kemoterápiás kezelése már el is kezdődött, amelynek elmondása szerint még csak az első hetén van túl.

Ennek tudható be, hogy néhány napja feltűnően soványan kapták le, amint elhagyta New York-i lakását.

Michael Douglas nyár elején érezte először, hogy valami baj lehet a torkával, és el is ment több orvoshoz, akik azonban nem találtak nála semmit.

Felesége, Catherine Zeta-Jones éppen ezért őket hibáztatja, amiért nem diagnosztizálták idejében a betegséget.

Michael Douglas sokkal elnézőbb

- Döhös vagyok, amiért nem vették észre hamarabb. Minden lehetőséget megpróbált, mégse találtak semmit - nyilatkozta a színésznő a People-nek.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Michael Douglas nála sokkal elnézőbben fogalmazott, miszerint nem akar senkit sem hibáztatni, mivel az ilyen dolgok sokáig lappanganak.

A kétszeres Oscar-díjas Michael Douglas több mint negyvenéves pályafutása során olyan filmeket tett emlékezetessé kiváló alakításai révén, mint a Kína-szindróma, a Végzetes vonzerő, a Tőzsdecápák, az Összeomlás, a Traffic vagy a Wonder Boys - Pokoli hétvége.

Ezt is szeretjük