Megrázó hír! Michael Douglas rákos

Michael Douglasre nyolc héten át tartó sugárkezelés vár, betegségének pontos típusát azonban nem közölték egyelőre.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírről számolt be a Daily Mail: Michael Douglas torkában egy tumort fedeztek fel az orvosok, ezért a 65 éves amerikai színészre a közeljövőben nyolchetes kemoterápia vár.

Az Oscar-díjas sztár szóvivője ennél többet nem volt hajlandó elárulni - nem nevezte meg a rák pontos fajtáját, sem azt, hogy mikor diagnosztizálták, sem pedig azt, hogy mikor kezdődik a sugárkezelés.

A dohányzás miatt betegedett meg?

A People magazin értesülései szerint Douglasnek minden esélye megvan a gyógyulásra. A megbetegedésének okait illetően pedig sokan a dohányzásra tippelnek, köztudott ugyanis, hogy az egykori szívtipró sokat cigarettázik.

További gyanúra ad okot, hogy szóvivője nem nyilatkozott az Összeomlás sztárjának dohányzási szokásairól sem - csak annyit lehet tudni, hogy legalább napi fél doboz cigarettát szívott el.

Megpróbáltak leszokni

Negyvenéves feleségével, Catherine Zeta Jonesszal - akivel 2000-ben házasodott össze, és szintén dohányos - 2006-ban egyszer már megpróbáltak leszokni, ennek sikerességére azonban nem derült fény.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nemrég a Tőzsdecápákért Oscar-díjjal jutalmazott színészlegenda első, Diandra Douglasszel kötött házasságából született fia, Cameron Douglas miatt került a címlapokra, akit drogkereskedelem miatt öt év börtönre ítéltek áprilisban.

Michael Douglas a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy karrierje helyett most igyekszik inkább családjával tölteni több időt, különösen két kisgyermekével, a tízéves Dylannel és a hétéves Carysszel.

Ezt is szeretjük