Egészen elképesztőt villantott a szétszabott Melanie Griffith

Melanie Griffith-t szombaton kapták lencsevégre, de a látványra senki nem volt felkészülve.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith-t december 12-én, szombat délután kapták lencsevégre a Beverly Hills-i Neil George szalonból kifelé jövet, minek során az 52 éves amerikai színésznőnek sikerült egy igazán különös villantással meglepnie a világot.

Antonio Banderas felesége nem festett valami jól, ám ami ennél sokkal rejtélyesebb, hogy egy fekete folt éktelenkedett a jobb szeme alatt. A szépséghibát azonban nem elkenődött smink okozta, a folt ugyanis egy monokli volt!

Nem tudni az eredetét

Arra azonban nem derült fény, hogy vajon Griffith csak véletlenül sérült-e meg, vagy netán valaki bántotta.

Ami a házasságát illeti, Banderasszal 1996-ban álltak az oltár elé, és a beszámolók szerint azóta is harmonikus a kapcsolatuk.

Különben miért tetováltatta volna 2000-ben a jobb vállára párja nevét egy hatalmas szívben?

Arról nem is beszélve, hogy férje mindvégig mellette állt, míg Griffith különféle függőségeitől próbált megszabadulni.

Élete nagy részében függő volt

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb, ám mostanra szinte teljesen eltűnt színésznőjéről köztudott, hogy egész életét beárnyékolta az alkohol, a drogok és a gyógyszerek élvezete. A receptre kapható gyógyszerekre például úgy rászokott, hogy 2000-ben elvonóra ment.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ugyanez megismétlődött idén augusztusban. Habár akkor a sztárpár szóvivője azt nyilatkozta a People-nek, Griffith csak azért ment a Utahban található Cirque Lodge nevű rehabilitációs intézménybe, hogy megerősítsék gyógyulása tényét, ezt pedig már évekkel ezelőtt megbeszélték orvosával.
Ezt is szeretjük