Bámulatos fotók! Mel C egy gyerek után és 40 felé közeledve is a strand bombázója

Mel C családjával Barbados szigetére utazott vakációzni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barbados szigetére előszeretettel utaznak a tehetős világsztárok, ami éppen ezért igazi paradicsomnak számít a lesifotósoknak, néhány napja például Mel C-t kapták lencsevégre egy kis tengerparti fürdőzés közben.

A 36 éves angol énekesnő férjével és gyermekével érkezett kipihenni a 2010-es év fáradalmait, és ezúttal is hatásosan sikerült bebizonyítania, hogy miért is érdemelte ki a Spice Girl-ös időkben a Sporty Spice becenevet.

Nagyon boldognak tűntek

Az eredetileg Melanie Chisholm néven született híresség a fotók tanúsága szerint kifejezetten élvezte a Karib-tenger langyos vizét kislányával, Scarlettel és szerelmével, Thomas Starr-ral együtt, akik szintén örömmel lubickoltak a vízben.

Mel C fekete bikinijében negyven felé közeledve és egy közel kétéves csemetével a háta mögött is szemkápráztatóan nézett ki: nőiesen kidolgozott testén szemmel láthatóan egyetlen felesleges kiló sem volt.

A Daily Mail információi szerint az újévi vakációt követően az egész család visszatér majd Angliába, ahol az egykori Spice Girl elkezd új, szám szerint ötödik stúdiólemezén dolgozni, amelynek megjelenését 2011-re ígérte.

Szólókarrierje fényesen indult

Legutóbb 2007-ben a This Time című lemezével mindössze a toplisták 57. helyére jutott fel, ezzel szemben debütáló szólóalbuma, az 1999-es Northern Star háromszoros platinalemez volt, amire két number one sláger is helyet kapott.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

2007 novemberében ő is kivette a részét a Spice Girls újraegyesüléséből és világkörüli turnéjából, majd két évvel később színésznőként is kipróbálta magát: a West Enden látható Blood Brothers című musicalben szerepelt hat hónapig.

Végül érdemes megjegyezni, hogy a Spice Girls egykori énekesnői közül Mel C lett utoljára anyuka, a legfrissebb hírek szerint pedig most már nem csak Emma Bunton, hanem Victoria Beckham is várandós!

Ezt is szeretjük