Mesés fotók! Íme Megan Fox fényűző luxusháza

Megan Fox 550 millió forintnak megfelelő összeget költött új luxuspalotájára, ami cserébe tényleg lélegzetelállító.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TMZ sztárblog értesülései szerint Megan Fox az új esztendőt azzal kezdte, hogy egy luxusházat vásárolt magának Los Felizben, ami a sztárok és művészek körében Los Angeles egyik felkapott körzetének számít.

A 23 éves amerikai színésznő nem sajnálta a pénzt új otthonára - megközelítőleg hárommillió dollárt, vagyis több mint 550 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki érte. Ezért a zsák pénzért cserébe több mint 370 négyzetméteren pihenheti ki fáradalmait, négy hálószobában aludhat, továbbá öt fürdőszoba közül válogathat, ha fürdeni támad kedve.

Lenyűgöző panoráma

Az olyan helyiségekről nem is beszélve, mint a gourmet konyha, a medence, a biliárd- és vetítőterem - és ne feledkezzünk meg a teraszokról sem, melyekről a sztár esténként megcsodálhatja a csodálatos Los Angeles-i panorámát naplementében.

Természetesen ezen nincs mit csodálkozni, hiszen Hollywood egyik legfiatalabb szexszimbólumának karrierje néhány év alatt üstökösszerűen ívelt felfelé. Habár már 16 évesen szerepet kapott egy filmben, a világ csak 2007-ben ismerte meg a nevét, miután eljátszotta a Transformers női főszerepét.

Kasszasikerek és bukások

Mikaela Banes karakterének - akit eddig két alkalommal formált meg - pedig nemcsak hírnevét köszönheti, hanem busás gázsiját is. A Transformers első részének teljes bevétele ugyanis meghaladta a 700 millió dollárt, míg a második rész több mint 800 milliós hasznot hozott Michael Bay-nek és a Paramount stúdiónak.

15 sztár a Tigris jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kasszasikerek ellenére Megan Fox más filmjei korántsem teljesítettek ilyen jól a pénztáraknál, és még csak a kritikusok sem szerették őket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 2008-as Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? című vígjáték például egyenesen megbukott, a 2009-es Ördög bújt beléd című horror pedig vegyes fogadtatásban részesült mind a nézők, mind az ítészek részéről.
Ezt is szeretjük